Miért nem számít semmit társadalmi hasznosság szempontjából, ha komoly tanulmányokat folytattam, és tartós beteget ápoltam, valamint betegápolás mellett megpróbáltam önkéntes munkát is végezni?
A "láblógatást" még hírből sem ismertem soha. Kifejezetten arra törekedtem tanulmányaim során, hogy lehetőleg színötös legyek, de legalább négyes átlagot érjek el minimum.
Ismerőseim java része dicsérni szokott, hogy mennyire kitartó és kemény munkára vagyok képes, ha el akarok érni valamit. De ez nem számít a munkaerőpiacon? Esetleg referenciát kellene adnom?
34-es válaszoló: igen, éppen most gondoltam erre a lehetőségre. Szinte a válaszoddal egy időben. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Azt viszont sehogy sem tudom megérteni, hogy egyeseknek miért okoz örömet mindenáron rossz szándékot feltételezni a jó célt szolgáló kérdések esetében.
Arra sem volt senki kíváncsi, hogy mégis milyen előzetes események vezethettek idáig, hogy ez a kérdés így megfogalmazódott bennem.
Ismerőseim java része nem tud arról, hogy ez az oldal létezik. Egy igencsak értelmes fiatal ismerősöm is időpazarlásnak tartja ezt a fórumot.
Nem is hiszem, hogy bárkit érdekel életed története.. ezért nem kérdezte meg senki.
Nekem ne írj privátot. Köszi.
35-ös válaszoló: ne aggódj, annyira időmilliomos nem vagyok, hogy mindenkinek minden órában válaszoljak.
Mindössze arra lettem volna kíváncsi, hogy a munkaerőpiac MINDEN EGYES területén milyen kritériumok vannak, mivel a betegápolás utáni időszakot tekintve most sikerült elhelyezkednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!