Miért éreznek egyes emberek inger erre?
Amikor megnézem az emberek többségének a profilját, akkor a profilképeiknél a LOVE IS LOVE melegpropaganda vagy egyéb propagandamatricákat (főleg most az Ukrajnai helyzet miatt) mindig látom.
Ha egy átlag ember posztolja, szíve joga, de szakemberek, orvosok is nyíltan vállalják a politikai véleményüket, ami szerintem szakmaiatlan.
Viszont a kérdés most inkább arra irányul, hogy az emberek miért éreznek kényszert arra, hogy kiposztoljanak ilyesmiket? Miért nem elég az, ha saját maguk vagy a közeli ismerőseik tudnak arról, hogy milyen nézetekkel azonosulnak?
Hú... Az ilyen merev, kutakodó, kukacoskodó, felszínes infók alapján ítélkező, hadd ne mondjam, mitől mentsen meg az isten mindenkit, amilyen a kérdező!
A facebook és egyéb közösségi oldalakon márpedig azt tesz ki az orvos, meg a mindenható vezérigazgató, amit akar. Fogd már fel, hogy az Instagram, Facebook és társai nem szakmai oldalak!! Bár valóban jobban tennék, ha úgy állítanák be, hogy ne láthassa akármilyen kutakodó sutyerák a képeket, posztokat, csak a jól megválogatott ismerősök.
Igényes orvos, vagy akári tud külön szakmai oldalt készíteni(ha akar, mert nem kötelező ez sem!) , esetleg facebookon egészségügyi jellegű csoportot létrehozni. De a facebook oldalán engedtessék már meg, hogy önmaga legyen! Ha te a facebookról akarsz komoly következtetéseket levonni, akkor ott nagy baj van!
Mellesleg értelmes, kritikus gondolkodású ember nem a szaktekintélyek politikai meg egyéb nézeteit követi, hanem befolyások nélkül, saját tapasztalata alapján dönt vagy alkot véleményt.
Engem pl rohadtul nem érdekel sem celebek, sem orvosok nézete sem a politikáról, sem a melegházasságokról, sem egyebekről. Majd én eltudom dönteni egyedül is, mi a követendő, a helyes. De felőlem mindenki olyan szivárványt, meg kokárdát, meg lópélót rak a profilképére, amilyet csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!