Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legtöbb ember miért szólogat...

Legtöbb ember miért szólogat be ordenáré módon azoknak a nőknek, akik nyíltan fel merik vállalni, hogy nem akarnak sem férjet, sem gyereket?

Figyelt kérdés

2022. máj. 6. 15:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg függ attól, hogy hol-merre élsz. Kelet- és északkelet Mo-on sajnos tényleg sokan vannak, akik úgy érzik, hogy joguk van beleszólni mások életébe. Főleg falun, és főleg az idősebb korosztály. Nyilván nem mindenki, de nagyságrendekkel többen, mint pl. Budapesten.

Engem is leszólított a városban a buszmegállóban egy vadidegen nő, hogy enyém-e a gyerek, (akit babakocsiban toltam) meg hogy hány éves vagyok. Ez még a 90-es években volt. Pedig semmiköze se volt hozzá, csak éppen unatkozott, beszélgetni akart... nem tudom, ő valószínüleg ebben nőtt fel, hogy ez így normális)

2022. máj. 9. 09:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom erősíteni 21-est, én is északkeleti vagyok, miskolci. Itt simán megszólít téged egy néni vagy bácsi akár a buszmegállóban, és elkezd csevegni, a fél életüket elmondják. Simán rákérdeznek a gyerek témára is.
2022. máj. 9. 09:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert majdnem mindenki úgy gondolja, hogy joga van bele okoskodni más èletèbe.
2022. máj. 9. 20:32
 24/24 anonim ***** válasza:
77%
Ès irigyek, hogy neki nem kell egy kölyköt pelenkàznia nap mint nap.
2022. máj. 9. 20:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!