Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legtöbb ember miért szólogat...

Legtöbb ember miért szólogat be ordenáré módon azoknak a nőknek, akik nyíltan fel merik vállalni, hogy nem akarnak sem férjet, sem gyereket?

Figyelt kérdés

2022. máj. 6. 15:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
szemtol szemben kevesen mernek leszolni valakit emiatt. minden jottmenttel nem osztasz meg olyat hogy tudatosan gyermektelen vagy, tehat aki tudja, az eleg kozel van hozzad ahhoz hogy tudjon errol. valoszintuleg joban is vagytok, tehat eleg valoszinutlen hogy emiatt tonkretenne a kapcsolatot. az interneten arctalanul mar mas a szituacio, itt sokan megosztanak olyat amit szemtol szembe egy idegennek nem mondananak el. meg facebookon is konnyebb ilyesmit megosztani, mert ott bar arca a legtobb embernek ki van teve, de fizikailag nagy a tavolsag, igy megbatorodik az ember mikor kotozkodesrol van szo.
2022. máj. 6. 16:40
 12/24 A kérdező kommentje:
Azoknak írom, akik szerint valótlan, amit a nyitókérdésemben írtam és kérdezik, hogy hol élek. Északkelet-Magyarországon. Lehet, hogy ez itt valóban helyi sajátosság. Én nem szoktam senkinek sem osztani az észt, hogy neki hány legyen. Mindenkinek a magánügye. Viszont valóban a facebook-on is gyakoriak az ilyen emberek. A Gyermekmentes Övezet csoportba is bekapcsolódik időnként egy-egy momzilla trollkodni.
2022. máj. 6. 17:03
 13/24 Metionin ***** válasza:
100%

Mert azt hiszik, hogy közük van más életéhez.

Amúgy ja, én és ÉK-MO-n nőttem fel és igen, még az utcán is képes volt megállítani random néni, hogy te még mindig tanulsz? van udvarlód? mikor mensz má férjhez? gyerek mikor lesz? stb. Másokat a rokonok, szülők, barátnők nyaggatnak.

2022. máj. 6. 17:11
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
#13 ilyenek Nogradban is vannak. azt hiszik, hogy ugy osztogatjak a lakasokat mint mikor ok voltak fiatalok, akkor nem is volt kerdes hogy lesz-e munkad, mert az alternativa a borton volt. volt munka, volt lakas, volt csalad. most a fiataloknak sokszor nincs munka, meg ha van is nem biztos hogy van lakas, igy mire szuljunk? de ok ezt nem fogjak fel, a kis kadar kockajukat 20 eves koruk ota nem hagytak el, nem latjak milyen a vilag.
2022. máj. 6. 17:15
 15/24 anonim ***** válasza:
35%
A legtöbb ember nemhogy ordenáré módon nem, de sehogy sem szólogat be.
2022. máj. 6. 17:30
 16/24 anonim ***** válasza:
31%

Ja értem!

(Hogy miért nem értem)

Nincs FB fiókom..

És megvagyok nélküle.

2022. máj. 6. 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
Mert nyíltan kiállni sok ember szerint azt jelenti, hogy elmondja saját véleményét aztán mindenki mást lehord aki mást gondol.. Mindenkinek a magán meg a családügye akar e gyereket vagy nem. Minek ezt valami világra szóló dolognak tekinteni. Ezer dolog van, amiért érdemes a világba nyíltan kiállni, amiért vitázni érdemes..stb..
2022. máj. 6. 17:41
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

“A Gyermekmentes Övezet csoportba is bekapcsolódik időnként egy-egy momzilla trollkodni.”

Ahogy gyermekes csoportokban (pl itt) is gyakran rendre megjelenik valaki, aki undorítóan szidja és egy kalap alá veszi az ÖSSZES gyerekest, mert ő találkozott egy-kettővel, aki lusta volt nevelni a kölkét. Van ilyen sajnos, de az meg hányinger, hogy ezek után feljogosítva érzi magát valaki mindenki más leszólására is.

Egyébként nekem sincs gyerekem, de én több gyerekmentes csoportból azért léptem ki, mert egyesek már minősíthetetlen hangnemben beszéltek a gyerekekről, terhes nőkről, úgy általában a családalapításról stb stb.

2022. máj. 6. 17:49
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

Erős túlzásnak tűnik, hogy "legtöbb ember beszól". Ezzel azonnal elárulod magad, hogy van benned valami extra sértettség meg érzékenység a témában.

A legtöbb ember igazából nagy ívben tesz rá, hogy hogyan akarsz élni. És igazuk is van, semmi közük hozzá.

2022. máj. 6. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
47 éves gyermektelen nő vagyok. Nem igen emlékszem olyanra, hogy ordenáré módon beszólt volna valaki, amiért nincs gyerekem.
2022. máj. 6. 18:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!