Miért nem veszitek le a hátizsákot a tömegközlekedésen?
Még csak olvasni sem kell tudni ahhoz, hogy valaki megértse, hogy az utazási szabályzat szerint le kellene, hiszen piktogramok is ki vannak téve erről a járműveken. Egyébként szerintem logikus is, azonkívül alapvető udvariasság az összes többi utassal szemben. Miért nem teszitek meg mégsem?
"Vagy nálatok a pszichológus takarította a wct?"
Nem, nálunk a pszichológushoz érdemes fordulniuk azoknak, akik minimum 16 éves korukra még mindig nem tudják tolerálni azt a szintű tisztaságot, ami iskolai körülmények között előállítható a mosdókban.
Amúgy vicces, hogy a fő téma a hátizsák levétele a tömegközlekedésen, és hogy elkanyarodtunk a wc tisztaságára. :D
Kérdező, ne haragudj, hogy így szétoffoljuk a kérdésedet!
32-es vagyok. Ember! Majd gondolod, hogy minden reggel az öt percre lévő boltba fogok rohangálni meg sorbanállni,a büfé meg azért ahhoz drága, hogy minden nap ott vegyem meg az innivalót, még a választék sem olyan. Nem az üdítőn van a hangsúly,vizet is otthonról viszek: amíg nyílt titok, hogy egy takarító jut a két emeletes iskolára két hónapja, és wc papír sincs, ráadásul a mosdókat láthatóan sehogy sem takarítják,majd pont ott fogom töltögetni...
Amúgy még mindig nem értem, hogy miért baj,ha az ember hátán marad a táska. Amíg a sok okos nem tud beljebb menni az első ajtós vagy akármilyen buszon,pedig ott a sok hely hátul,mi meg nem tudunk beljebb menni, mások meg felszállni, addig szerintem nem a hátizsák a legnagyobb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!