Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszitek le a...

Miért nem veszitek le a hátizsákot a tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés

Még csak olvasni sem kell tudni ahhoz, hogy valaki megértse, hogy az utazási szabályzat szerint le kellene, hiszen piktogramok is ki vannak téve erről a járműveken. Egyébként szerintem logikus is, azonkívül alapvető udvariasság az összes többi utassal szemben. Miért nem teszitek meg mégsem?

[link]

2022. ápr. 28. 16:43
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
39%
40, komolyan mondom, nem hiszem el. Nár megőrültem, mert az egy vérből vagyunk járt a gejemben, aztán végre a süsüből az egyik dal átvette a helyét, ami tetszett, de most írtad ezt a kommentet és a de nehéz az iskolatáska jár a fejben ami egy idő után idegesítő. Köszi...
2022. ápr. 30. 18:29
 42/50 A kérdező kommentje:
#41 szerintem Paff, a bűvös sárkány senkitől se félt. :DD
2022. ápr. 30. 18:31
 43/50 anonim ***** válasza:
93%
42, köszi! <3
2022. ápr. 30. 18:32
 44/50 anonim ***** válasza:
91%

"Vagy nálatok a pszichológus takarította a wct?"

Nem, nálunk a pszichológushoz érdemes fordulniuk azoknak, akik minimum 16 éves korukra még mindig nem tudják tolerálni azt a szintű tisztaságot, ami iskolai körülmények között előállítható a mosdókban.

2022. ápr. 30. 19:15
 45/50 anonim ***** válasza:
44, gondolom nálatok is tele volt hajjal, wc papírral meg egyéb trutyival a kézmosó.
2022. ápr. 30. 19:30
 46/50 anonim ***** válasza:
A "nálunk" nem múlt idő. És látom, hogy mennyire a diákokon is múlik, hogy hogy néz ki a mosdó...
2022. ápr. 30. 19:34
 47/50 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy vicces, hogy a fő téma a hátizsák levétele a tömegközlekedésen, és hogy elkanyarodtunk a wc tisztaságára. :D

Kérdező, ne haragudj, hogy így szétoffoljuk a kérdésedet!

2022. ápr. 30. 20:12
 48/50 A kérdező kommentje:
#47 Nem haragszom! :) Sőt, mindenkinek köszönöm a válaszait!
2022. ápr. 30. 21:47
 49/50 anonim ***** válasza:
27%

32-es vagyok. Ember! Majd gondolod, hogy minden reggel az öt percre lévő boltba fogok rohangálni meg sorbanállni,a büfé meg azért ahhoz drága, hogy minden nap ott vegyem meg az innivalót, még a választék sem olyan. Nem az üdítőn van a hangsúly,vizet is otthonról viszek: amíg nyílt titok, hogy egy takarító jut a két emeletes iskolára két hónapja, és wc papír sincs, ráadásul a mosdókat láthatóan sehogy sem takarítják,majd pont ott fogom töltögetni...

Amúgy még mindig nem értem, hogy miért baj,ha az ember hátán marad a táska. Amíg a sok okos nem tud beljebb menni az első ajtós vagy akármilyen buszon,pedig ott a sok hely hátul,mi meg nem tudunk beljebb menni, mások meg felszállni, addig szerintem nem a hátizsák a legnagyobb probléma.

2022. máj. 1. 02:02
 50/50 anonim ***** válasza:
56%
Az innivalóról még annyit, hogy elhiheted, nem oszt nem szoroz a felszerelés mellett, még a helyet se foglalja,mert elfél abban az oldalsó zsebben vagy miben, csak azért a könyvekkel,füzetekkel,minden mással együtt nyilván annak is van súlya,nem csak azt viszem.
2022. máj. 1. 02:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!