Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszitek le a...

Miért nem veszitek le a hátizsákot a tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés

Még csak olvasni sem kell tudni ahhoz, hogy valaki megértse, hogy az utazási szabályzat szerint le kellene, hiszen piktogramok is ki vannak téve erről a járműveken. Egyébként szerintem logikus is, azonkívül alapvető udvariasság az összes többi utassal szemben. Miért nem teszitek meg mégsem?

[link]

2022. ápr. 28. 16:43
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
84%
Mert nehéz, és mert akkor eggyel több kezem lenne kapaszkodni, miközben eleve fáj az egyik vállam...
2022. ápr. 28. 16:45
 2/50 anonim ***** válasza:
44%
eggyel több = eggyel kevesebb (nem vagyok magamnál... :) )
2022. ápr. 28. 16:46
 3/50 anonim ***** válasza:
19%

Honnan tudod, hogy nem veszem le?

Amúgy meg ha nincsenek sokan akkor nem veszem le, mindegy mit magyaráz a piktogram mert ne rúgdossák a táskámat a kedves utasok és ha esett akkor nem szeretném hogy mocskosak legyenek a füzeteim. Perelj be.

2022. ápr. 28. 16:47
 4/50 anonim válasza:
86%
Én csak akkor látok ebbe kivetni valót ha tényleg "szardínia party" van. De ha el lehet férni normálisan akkor még mit zavar ez téged?
2022. ápr. 28. 16:50
 5/50 anonim ***** válasza:
81%
Szeretik, ha felborítják őket leszálláskor.
2022. ápr. 28. 16:50
 6/50 A kérdező kommentje:

#3 Mostanában azt látom, hogy a túlnyomó többség nem veszi le. És nyilván nem akkor van ezzel baj, amikor alig vannak a járművön, hanem amikor tömeg van, és a hátizsákok miatt nem lehet elférni.

Amúgy neked miért lesz koszos a táskád attól, ha a kezedben fogod?

2022. ápr. 28. 16:54
 7/50 A kérdező kommentje:

#4 ha mondjuk ülök, és belelóg valakinek a táskája a számba, esetleg még forgolódik is vele az illető, akkor talán nem szorul magyarázatra.

Mint írtam is, azzal nincs bajom, amikor ezzel együtt is van hely. Vagy amikor valaki beáll vele mondjuk a forgóba, ahol nem zavar vele senkit. De ilyenből van a legkevesebb.

2022. ápr. 28. 16:58
 8/50 anonim ***** válasza:
73%
És ha levettem hova rakjam? Ha ülök és az ölemben elfér akkor oké, de egyéb esetben? A földre? És ha sár van?
 9/50 A kérdező kommentje:
Mondjuk az elsőt nem tudom, miért pontoztátok le, amikor ő pont egy méltányolható indokot írt.
 10/50 A kérdező kommentje:
#8 Fogjad. A kezedben.
2022. ápr. 28. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!