Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszitek le a...

Miért nem veszitek le a hátizsákot a tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés

Még csak olvasni sem kell tudni ahhoz, hogy valaki megértse, hogy az utazási szabályzat szerint le kellene, hiszen piktogramok is ki vannak téve erről a járműveken. Egyébként szerintem logikus is, azonkívül alapvető udvariasság az összes többi utassal szemben. Miért nem teszitek meg mégsem?

[link]

2022. ápr. 28. 16:43
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

"sokszor már munka után inkbb mindenki rohan haza aztán a buszon kínlódik"

Nem, egyre többen egyre tudatosabban vigyáznak az egészségükre, és az a legalapabb valami, hogy amikor kell, mennek a vécére, nem tartják vissza. Nálad is csak egyszer volt ilyen egész életedben.

2022. ápr. 29. 19:19
 32/50 anonim ***** válasza:
91%
Tudod te, hogy minden nap milyen rohadt nehéz az iskolatáska? Főleg ha az embernek nyolc órája van,benne van egy másfél literes ital ( igen, simán elfogy,a nyolc órás nap nekem oda-vissza utazással közel tíz óra)ráadásul még a tesicuccot is cipelni kell külön,mert nem fér be a hátizsákba pont amiatt, hogy szó szerint teli van,azt már tényleg nem lehet kézben fogni, én másfél hónapig így csináltam pont a szabályzat miatt,szakadt rólam a víz a túlfűtött buszon,a földre meg mégis hogy tegyem le:ha sokan vannak az azt jelenti, hogy minden megállóban az ajtónyitáskor jobbra balra mászkál mindenki,el kell az embereket engedni, úgyhogy a földre akkor lehet lerakni,ha az ablak mellett a babakocsis helyen állsz,de azért a koszos padlóra húszezres tatyókat nem szívesen tesz le az ember.
2022. ápr. 30. 17:36
 33/50 anonim ***** válasza:
25%

"benne van egy másfél literes ital ( igen, simán elfogy,a nyolc órás nap nekem oda-vissza utazással közel tíz óra)"

És nincs bevezetve a víz a suliba, hogy a teljes napi adagot magaddal kell vinned?

"a koszos padlóra húszezres tatyókat nem szívesen tesz le az ember"

Ha ismered a körülményeket, miért a húszezres tatyóval jársz, miért nem egy olcsóbbat fogsz be erre a célra?...

2022. ápr. 30. 17:55
 34/50 anonim ***** válasza:
26%
33, én pl undorodtam az iskolai csapoktól.
2022. ápr. 30. 18:07
 35/50 anonim ***** válasza:
91%
Nem muszáj a csapból inni, elég, ha megtölti a kulacsát vagy valamit. Ugyanolyan ivóvíz folyik a suliban is, mint bárhol.
2022. ápr. 30. 18:09
 36/50 anonim ***** válasza:
26%
De ahhoz a redvás csaphoz én hozzá nem nyúltam volna.
2022. ápr. 30. 18:11
 37/50 anonim ***** válasza:
34%
Jó, hát ez már az iskolapszichológusra tartozik...
2022. ápr. 30. 18:14
 38/50 anonim ***** válasza:
85%
37, szerintem az iskolai takarítónénire.
2022. ápr. 30. 18:17
 39/50 anonim ***** válasza:
Vagy nálatok a pszichológus takarította a wct?
2022. ápr. 30. 18:17
 40/50 A kérdező kommentje:

#32 "Tudod te, hogy minden nap milyen rohadt nehéz az iskolatáska?"

Dehogy, hiszen én nyilván nem jártam iskolába, ugye? :D Mondjuk hogy nem cipeltem másfél literes innivalót naponta, az tény. Ha már mindenképp üdítőzni akarsz minden nap, nyugodtan megveheted ott is. Ritka, hogy egy iskolától elérhető közelségben ne legyen legalább egy kisbolt.

2022. ápr. 30. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!