Ha egy ismerősötöket meglátjátok (nő), és nem köszöntök rögtön, hanem pár másodpercig csak néztek a szemébe előtte, az miért van?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 11:22
11/18 A kérdező kommentje:
Sztem aki nem kanos 0-24 az nem gondol ennyibol ilyenre
2022. ápr. 28. 13:11
12/18 anonim válasza:
Vagy azt várta hogy te köszönj rá elöször, vagy hogy te is felismered-e, esetleg elöször szemmel hódít és hatásszünetet tart, vagy várja a reakciódat, mutatsz-e "itthelybenbelédszerettem" reakciót vagy leszarod, hogy milyen módon köszönjön.
13/18 A kérdező kommentje:
Hat legutobbi ilyennel en koszontem ra elsokent. Es akkor utana igy vegigmert gyorsan, vagy nem tudom hogy irjam.
2022. ápr. 28. 13:29
14/18 anonim válasza:
Ö valószinü a 8-as válaszra gondolt :)
15/18 A kérdező kommentje:
14
Hogy érted?
2022. ápr. 28. 13:45
16/18 anonim válasza:
Úgy, hogy megfektetne.
Lehet csak számára furcsán öltözöl, és azt nézte.
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon átlagosan öltözködöm.😅😂
2022. ápr. 28. 13:52
18/18 anonim válasza:
Amikor valaki hölgy ismerősömnek megváltozik a frizurája, vagy a haja színe, vagy napszemüveget tesz, akkor időbe telik, míg felismerem, hogy nem csak ismerős nekem valahonnan, hanem Ő AZ.
Jártam már úgy, hogy ráköszöntem egy hölgyre, hogy "szia Gizike", mire visszaszólt, hogy ne tegezzem. Nem ő volt, csak hasonlított. Kínos szitu volt, azóta óvatosabb vagyok. A covid alatti maszkviselés is betett, a nő-felismerő képességemnek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!