Mennyire bunkóság az, ha miután voltam wc-n kaksizni befújtam légfrissitővel, majd az utánam bemenőt is hallottam hogy ahogy bement rögtön befújta?
Miért lenne bunkóság?
Ha annyira jó barátnők vagytok, kérdezd meg tőle, miért fújt?
Csak a komfort érzetét szerette volna feldobni azzal, hogy nyomatékosította az illatanyagot, elnyomva azzal a te végterméked szagának a minimális jelenlétét. Ezért ne orrolj rá. Én is ezt tettem volna. Nem azért mert szarszagod lehetett, hanem ezzel megnyugodtam volna hogy esély sincs a kaksi szagra. Követhető voltam?
p.s: amúgy lehet te azt gondolod rózsaillatút kaksizol, de hidd el, a tied is büdös mint a szar.
#2: Szerintem kezeltesd a paranoiádat, mert kóros. Most a kérdés elolvasása után rohanni fogunk légfrissítőért? Vagy mi a jó ég jár a fejedben? Ha valaki fronthatásokról kérdez, az meg az időjárást reklámozza?
Kérdező, értem a gondodat, kínos neked, hogy fújni kell utánad, de miért lenne ez bunkóság? Úgy érted, hogy a kolléganőd inkább csendben viselje a megpróbáltatásokat, nehogy megsértsen azzal, hogy esetleg meghallod a sprayt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!