Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire bunkóság az, ha...

Mennyire bunkóság az, ha miután voltam wc-n kaksizni befújtam légfrissitővel, majd az utánam bemenőt is hallottam hogy ahogy bement rögtön befújta?

Figyelt kérdés
Olyan kínosan éreztem magam, nem otthon voltam, hanem egyik kolléganőmnél, akivel jó barátnők vagyunk. Ő ment be utánam. Pedig eltelt kb. tíz perc a kettő között.

2021. aug. 20. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utalt, h büdit alkottál😂😂😂

Meg kibírhatta volna...

Atyaisten, van baj, nem kevés😂😂😂

Te is kibírtad volna, h nem szarsz oda máshoz, nem?😂

Lehet máskor már nem fog meghívni magához, s akkor nem lesznek majd ilyen problémáid😂😂😂 szánalom

2021. szept. 4. 13:11
 12/12 anonim ***** válasza:
9%
Nem azert, de az ablak nelkuli vecekben mindig van nyilas a szellozokurtore, ami a tetore nyilik. Elvileg motornak kell hajtania a levegot, de ha nem tartjak karban, akkor jar benne a szel. Panelbudiban tiz perc utan soha senki utan nem volt szag.
2021. szept. 5. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!