Mi a véleményetek az olyanokról, akik ha írnak valakinek Facebookon, akkor mindig azt várják, hogy rögtön válaszoljon?
Én nagyon utálom az ilyeneket.
Én általában nem csinálok olyat, hogy csak megnézem, hanem küldök messengeren egy gyors emojit az üzenetre, viszont ha komolyabb dologról van szó válaszolok röviden, majd később ha van időm akkor kifejtem a mondanivalóm.
Nemrég egy fiúval beszélgettem, de nem lett semmi a dologból, mert nagyon irritált az, ahogy mindig felháborodott azon, ha nem válaszoltam fél órán belül egy-egy "semmilyen" üzenetére. Küldött egy csomó kérdőjelet, megismételte amit írt, volt amikor meg is csörgetett. Én egyetemista vagyok, szóval volt amikor órán csinálta ezt, én meg nyílván nem fogok messengerezgetni mondjuk egy laborgyakorlat kellős közepén. Ha sürgős családi dolog van akkor az ember megszakítja a munkáját, de egy sima mi újság hogy vagy? üzenetre szerintem bocsánatos ha nem válaszol az ember azonnal.
Az a baj az ilyen emberekkel, hogy nem bírják megérteni, hogy vannak olyanok akik nincsenek összenőve a telefonjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!