Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az olyanokró...

Mi a véleményetek az olyanokról, akik ha írnak valakinek Facebookon, akkor mindig azt várják, hogy rögtön válaszoljon?

Figyelt kérdés
Velem csak párszor esett meg, de például elég irritáló volt, amikor egyszer egy ismerős, látván, hogy elolvastam az üzenetet, utána félóránként emlékeztető kérdőjeleket küldözgetett. Az ilyenek nem vágják le, hogy nem mindenki olyan ráérős, pláne ha olyan jellegű az üzenet, hogy össze kell szedni a gondolatokat a válaszhoz? Pláne ha épp a munkahelyen vagyok, és épp csak elolvastam kajaszünetben.

2021. szept. 26. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
9.nem mindenki a munkára fogja sőt ha dolgozik akkor pedig érthetően nem tud visszaírni egyből hol a gond?...
2021. szept. 26. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
11. A fejében
2021. szept. 26. 19:41
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
12.még mindig nem értem...dolgozik és közben nem nyomkodhatja a telefont...inkább a te fejedben vannak gondok.
2021. szept. 26. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Na ezert hagyjak olvasatlanul sokan. Egy melyseges eltevedes. Chatelni akarnak instant. Mikozben uzenetkent is felfoghato, amire Majd valaszol valaki. Es hogy nincs ideje a masiknak, csak mert ranezni volt, nem fogja fel.

En ranezek pl, ki halt meg, minden rendben van-e, ez oszton nalam, mert mindig a legrosszabbra gondolok. A masik meg linkeket kuldozget, amiket eleve nem ohajtok nyitogatni, mert en azt nezem, olvasom, ami engem erdekel. Szoban meseljen.

Aki ilyen hulye, az kuka szerintem. Ertem egy kicsit, mert elhulyit a modern technologia, viszont tanulni, alkalmazkodni kell.

2021. szept. 26. 19:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Ahogy látom, van egy trollkodó, provokáló kommentelőnk. Mi bajod van? Talán lekoptatott a csajod, mert megunta, hogy folyton zavarod a Messengeren? :)

Az a ló másik oldala, amikor valaki napokig nem válaszol, azt én sem szeretem. 24 órán belül igyekszem általában válaszolni, de a max. idő, ami nálam eltelik, az 48 óra. Hacsak nem szól közbe valami rendkívüli történés. Ha mondjuk valakit baleset ér, szerintem megbocsátható, hogy elfelejt válaszolni.

2021. szept. 26. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát nálam várhatná.

Eleve napközben nem is nézek FB-t.

Majd este otthon. Vagy holnap. Vagy holnapután.

Ha sürgős, hívjon fel.

2021. szept. 26. 19:57
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagyok troll? Azért mert megmondtam a véleményem, attol, hogy nem ismerlek még megmondhatom a véleményem. És simán jöhet a pontup...
2021. szept. 26. 20:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor legyek.:)
2021. szept. 26. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem nyitom még azt az üzenetet, amire nem óhajtok válaszolni. Ha mégis, írok valami rövidet, ha nagyon fontos, hogy "bocsi, most mennem kell, de este kifejtem" vagy hasonlót. De ehhez minimum az kell, hogy szerelmet valljon az illető. Egy szia, Mizu?-t simán ignorálok. Én nem várom el senkitől, hogy azonnal válaszoljon, ezer oka lehet, hogy nem teszi, nem szokásom magamra venni.
2021. szept. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!