Ha egy ismerősötöket meglátjátok (nő), és nem köszöntök rögtön, hanem pár másodpercig csak néztek a szemébe előtte, az miért van?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 11:22
1/18 anonim válasza:
Mert pl. gondolkodom azon, hogy tényleg ő-e az, akit látok, vagy nem tudom, pontosan ki és lehet, hogy csak hasonlít valakire, vagy egyszerüen várok, hogy észrevett-e vagy esetleg nem akarja, hogy ráköszönjek.
2/18 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy ismerősöm vagy csak hasonlít rá, vagy nem jut eszembe honnan ismerem, vagy el vagyok bambulva, teljesen más jár a fejemben, és csak véletlenül nézek pont úgy, mint hogyha rá néznék.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
De abba a szituban amiben voltam tuti felismert😂
2022. ápr. 28. 11:32
4/18 anonim válasza:
Én jártam már úgy, hogy felismertem egy volt kollégámat, tudtam hogy ismerem, de nem jutott eszembe, hogy honnan, és hogy hogy hívják. Rossz a névmemóriám, de arcokra emlékszem.
5/18 A kérdező kommentje:
Munkahelyen/iskolai szituaciora ertem peldaul, amikor heti tobbszor latjatok egymast. Tehat fix hogy felismered az illetot.
2022. ápr. 28. 11:37
6/18 A kérdező kommentje:
Edzoteremben is volt hasonlo, hogy a pali csak nezett es csak kesobb koszont.
2022. ápr. 28. 11:37
7/18 anonim válasza:
Részleteket nem írtál, nem vagyok gondolatolvasó. Nem mindegy, hogy aktuálisan is kapcsolatban álltok munka, suli miatt, vagy régebbi ismerősről van szó, akivel nem szoktál találkozni.
Ha aktuális ismerősről van szó, akkor lehet elbambulás, lehet, hogy más jár a fejében, lehet, hogy nem tudja, hogy zavar-e, ha rád köszön, mert a te viselkedésed, testbeszéded nem egyértelmű erre vonatkozólag. Miért nem kérdezel rá az illetőnél?
8/18 anonim válasza:
Először orálisan, aztán hátulról,vagy simán lovagló pózban csináljátok!
Erre gondolt!!!😉
9/18 A kérdező kommentje:
Mi bajod van? :) 8-as
2022. ápr. 28. 12:20
10/18 anonim válasza:
Semmi, csak megírtam mire gondolhatott,ha olyan csinos vagy!!!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!