Ha kiderül az anyagi helyzetem, rögtön jófej leszek?
Elötte ezek az emberek levegönek néznek, sokan vissza se köszönnek nekem. Föleg csajokra jellemzö ez. Meglepödök sokszor amikor értelmesnek, orvosnak-ügyvédnek beharangozott nök viselkednek így velem.
Soha nem reklámozom magam, tanultam Apám hibáiból. Gyerekkoromban öt bünözök akarták megkopasztani, fenyegették, stb. Állta a sarat a fater, nem sikerült nekik de én inkább nem reklámozom magam. Félreértés ne essen, a pénzem manapság nem akkora szám amilyen vagyonok vannak. De van 4 új lakásom, nyaralóm és szép autóm. Azért átlagon felüli így is, de nem az a magángépezös stílus akiket az olyan lányok bármikor leakaszthatnak, annyi van belölük.
Amikor ezek az emberek véletlenül jönnek hozzám lakást kivenni vagy viszem az autómat hozzájuk mert szervizesek, akkor utána már megy a jópofizás. Föleg a csajok, nagyon durván tudják nyomni. Kondiban nem köszön vissza a kiscsaj, aztán miután másnap a márkaszervizben meglát (ahol ö a telefonos maca) már jó vagyok nála egy köszönésre, söt odajön dumálni.
Magyarországon miért ennyi az ilyen ember? Én külföldön jártam egyetemre, ott nem nézik ki egymást ilyen szinten az emberek. Hogy kell kezelni ezeket? Legszivesebben beolvasnék nekik, hogy ha eddig nem voltam jó, akkor ezután se legyek!
Kicsit irigyellek,nekem is jó volna pár nyaraló,nem kellene túl sok 1-2 db,esetleg nem lehet hozzád társulni?
Lennének ötleteim. 😁
Szerintem az olyan emberekkel nem érdemes foglalkozni akik csak akkor rendesek veled ha látják mid van?.
Ezeket a csajokat szerintem felejdzsd el,ők szerintem alkalmatlanok egy jó kapcsolatra,maximum ha akarsz pár menetet akkor foglalkozz velük,lehet nem szép dolog de látod az ilyenek ennyit érdemelnek csak.
Jobb ha le se sz.rod őket,jobb a felszínes embereket kerülni.
Én biztosan nem foglalkoznék velük,de te ne légy bunkó mert ők ilyenek, te annál sokkal jobb vagy mint hogy le süllyed az ő szintükre.
Valóban más külföld,ebben igazad van,de azért ott is van ilyen sajnos.
#4 Attól függetlenül még vissza lehet köszönni.
Én ha egy emberre rá köszönök egy ilyen helyen nem jelenti azt hogy feltétlenül ismerkedni akarok vele.
Anno mikor én jártam mindenkinek köszöntem és ők is ezt tették.
Mai világban már az a szokás hogy még vissza köszönni sem tudnak az emberek, de ha baj van akkor azért el várják a segítséget...
#7 F vagyok.
Attól mert vissza köszön még nem feltételezem hogy ismerkedni szeretne.
Ha nagyon ismerkedni szeretnék akkor először megnézem távolabról mit reagál?
Pl szemkonktaktus stb..
Kicsit túltolod a dolgot. A telefonos maca, azért köszön mert már két helyen látott és ügyfele vagy a szervizbe. Eddig semmi extra, ez minden munkahelyen így van.
Te vagy az aki rá vagy túlságosan kattanva az anyagiakra.
Nem, nem mindenki azért barizik veled mert az anyagiak. Kicsit te beszéled be magadnak.
Igen, tudom, vannak az érdekemberek, azt meg messziről ki tudod szagolni kik azok, de belőlük sincs sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!