Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet leszarni, hogy mit...

Hogy lehet leszarni, hogy mit gondolnak mások?

Figyelt kérdés
Generalizált szorongásom van, és ez látszik rajtam, emiatt az emberek furának tartanak és lenéznek...

2022. ápr. 23. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor fogod tudni "lesz@rni" ha magas önbecsülésed és önértékelésed lesz. Akkor tudni fogod hogy nem az ő véleményük határozza meg a te értékedet.
2022. ápr. 23. 13:26
 2/14 A kérdező kommentje:

1: igazad van amúgy

Biztos szorongásom is azért van, mert nincs magas önbecsülésem és önbizalmam

2022. ápr. 23. 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Úgy hogy rájuk hagyod. Engem is büdösnek hívtak egész gyerekkoromban és volt hogy vízipisztollyal a hónom alá spriccetek és mondták hogy persze hogy büdös vagyok ilyen izzadt hónaljjal és aki tudta is hogy mi történt is rákezdett, hogy büdös vagyok és mindenki elhitte, hogy így izzadok.

Aztán most meg a Gyakorin is elkezdtek így hívni.

Nagyon sokszor van hogy hagyok egy kommentet és arra reagálva büdösnek hívnak.

És nem értem miért. Eléggé fáj.

2022. ápr. 23. 13:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne azzal foglalkozz, hogy ki néz le téged! (Ha ez látszik rajtad, hogy zavar, akkor el is érték veled a céljukat.)

Csak a saját dolgoddal törődj! Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?! Arra már kevesebb merszük van az ilyen emberkéknek, hogy a szemedbe mondják a véleményüket.

És ha mégis megtörténik, az más téma. Az tény, hogy a beszólás nem esik jól senkinek. De mivel te nem vagy rákészülve, hogy mit fognak mondani neked, így a meglepett reakciód/béna válaszod fogja táplálni a kötözködős emberek egóját.

- Ha mégis beszólna valaki, hogy pl: Tök béna a hajad.

- Akkor válaszold azt, hogy: Ez van. Még szerencse, hogy neked nem béna.

Provokatív megjegyzés esetén nem igazán számít senki egy ilyen válaszra, így nem igazán tudnak még a legnagyobb dumások sem mit reagálni.

Az esetedben nem azt kell lesz4rni, hogy mit gondolnak mások, hanem csak azokat kell, akik furának tartanak téged és lenéznek... :,D

2022. ápr. 23. 13:39
 5/14 A kérdező kommentje:

Büdös Könyv

A kommented 2. felét nem értem, ez a válasz irónia akart lenni?

Tedd a neved anonimmá és akkor nem fognak gyakorin is így hívni

2022. ápr. 23. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kell egy barát, aki látja benned az értéket. Egyetlen egy is elég. Aki komolyan vesz, aki nevet a vicceiden, aki felnéz rád. Keresd meg őt. Lehet, hogy hasonló cipőben jártok.
2022. ápr. 23. 13:44
 7/14 A kérdező kommentje:

4: köszönöm a választ, igazad van! Igyekszem... De látszódik a fejükön, hogy hülyének néznek

Nem szoktak beszólogatni amúgy... Csak visszahallok dolgokat, amiket mondanak rólam, mindenféle pletykát kitalálnak/eltorzítanak, és ezek azért elég szarul tudnak esni

2022. ápr. 23. 13:46
 8/14 A kérdező kommentje:
6: igazad van neked is, köszönöm szépen!
2022. ápr. 23. 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy szintig normális - sőt, fontos -, hogy normákhoz igazodj, és hallgass mások véleményére veled kapcsolatban, viszont olyan közeget kell keresned, amely nem akar megváltoztatni radikálisan. Keress magadhoz hasonló embereket, de az ő véleményüket tiszteld, nem akar mindenki bántani.
2022. ápr. 23. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Én olvastam egyszer egy könyvet. A lány elment a cukrászdába. Gondolt egyet és mivel megkívánta, evett fagyit, erre forró kávét ivott. Iszonyú hasfájása volt utána. Szóval szerintem az étrendedre is odafigyelhetnél.
2022. ápr. 23. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!