Hogy lehet leszarni, hogy mit gondolnak mások?
1: igazad van amúgy
Biztos szorongásom is azért van, mert nincs magas önbecsülésem és önbizalmam
Úgy hogy rájuk hagyod. Engem is büdösnek hívtak egész gyerekkoromban és volt hogy vízipisztollyal a hónom alá spriccetek és mondták hogy persze hogy büdös vagyok ilyen izzadt hónaljjal és aki tudta is hogy mi történt is rákezdett, hogy büdös vagyok és mindenki elhitte, hogy így izzadok.
Aztán most meg a Gyakorin is elkezdtek így hívni.
Nagyon sokszor van hogy hagyok egy kommentet és arra reagálva büdösnek hívnak.
És nem értem miért. Eléggé fáj.
Ne azzal foglalkozz, hogy ki néz le téged! (Ha ez látszik rajtad, hogy zavar, akkor el is érték veled a céljukat.)
Csak a saját dolgoddal törődj! Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?! Arra már kevesebb merszük van az ilyen emberkéknek, hogy a szemedbe mondják a véleményüket.
És ha mégis megtörténik, az más téma. Az tény, hogy a beszólás nem esik jól senkinek. De mivel te nem vagy rákészülve, hogy mit fognak mondani neked, így a meglepett reakciód/béna válaszod fogja táplálni a kötözködős emberek egóját.
- Ha mégis beszólna valaki, hogy pl: Tök béna a hajad.
- Akkor válaszold azt, hogy: Ez van. Még szerencse, hogy neked nem béna.
Provokatív megjegyzés esetén nem igazán számít senki egy ilyen válaszra, így nem igazán tudnak még a legnagyobb dumások sem mit reagálni.
Az esetedben nem azt kell lesz4rni, hogy mit gondolnak mások, hanem csak azokat kell, akik furának tartanak téged és lenéznek... :,D
Büdös Könyv
A kommented 2. felét nem értem, ez a válasz irónia akart lenni?
Tedd a neved anonimmá és akkor nem fognak gyakorin is így hívni
4: köszönöm a választ, igazad van! Igyekszem... De látszódik a fejükön, hogy hülyének néznek
Nem szoktak beszólogatni amúgy... Csak visszahallok dolgokat, amiket mondanak rólam, mindenféle pletykát kitalálnak/eltorzítanak, és ezek azért elég szarul tudnak esni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!