Gyáva emberekhez való hozzáállás?
Figyelt kérdés
A gyáva, notórius hazudozó, a másik embert semmibe vevő, kihasználó, szándékosan szadista embertípus okozta lelki károkon hogyan lehet túl lépni emberileg? Pláne úgy, hogy aki okozta, az gyáva mód elmenekül a szembesítés elől, tehát esély sincs arra sem, hogy az ember megmondja neki a véleményét. A xard le az nem opció, mivel az illető tudatosan okoz kárt másoknak, tehát bármikor bárkit kicsinál kedve szerint, de a szembesítés elől gyáván menekül, elzárkózik mindenféle kommunikációtól. Tanácsok, ötletek erre az esetre?2022. ápr. 23. 11:02
51/98 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell provokálni? De ok ha én gyáva vagyok mert nem akarom jó okkal konkretizálni a dolgot, akkor ennyi erővel te pedig értetlen vagy.
2022. ápr. 23. 11:53
52/98 anonim válasza:
Senki nem kíváncsi az ömlengésedre. Szánalmas amit csinálsz!
53/98 A kérdező kommentje:
A senki ez így helytelen, ugyanis kaptam hasznos,értelmes válaszokat is. Ha a senkin saját magad érted, akkor minek szolsz hozzá ha nem érdekel?
2022. ápr. 23. 11:57
54/98 anonim válasza:
Kérdező, kár erőszakosan nyomulni, szerintem kaptál több korrekt választ a kérdésre.
Nem vagy FBI ügynök, Terézanya se és Isten se.
Vagy feljelented, vagy hagyod a francba.
Nem sorozatgyilkos, tehát nem öl meg senkit az illető.
És mindenki felelős a saját sorsáért. Akinek nem tetszik, távol tartja magát tőle. Ennyi.
55/98 anonim válasza:
53:Mert rébuszokban beszélsz, semmi konrétat nem írsz. Illetve küldetés és megváltástudattal rendelkező istenkomplexusos ember vagy.
56/98 A kérdező kommentje:
Igen biztos Istenkomplexusom van. Komolyan ennyire itt tart a vilag, hogyha vki ki akar állni az igazáért, es masokra is gondol az Istenkomplexusos meg Teréz anya stb?
2022. ápr. 23. 12:00
57/98 anonim válasza:
56: Itt semmi más nincs, mint hogy te mocskolódsz a másikkal szemben egy anonim oldalon névtelenül, magadat meg Istenként adod elé, hogy te majd megváltasz mindent és mindenkit. Na ez a szánalmas.
58/98 A kérdező kommentje:
5-es ez igen! Ezt azért gondold át légyszivesen. Kit mocskoltam? Az igazat mondom!
2022. ápr. 23. 12:02
59/98 anonim válasza:
Kérdező te pszichiatriai eset vagy, ez mostmár teljesen biztos. Tényleg szélmalomharc.
Na léptem is, mert ez agyrem amit itt folytatsz. 😂.
Jó hétvégét mindenkinek.
60/98 anonim válasza:
Kérdező, felhívnám a figyelmedet arra, higy TE MIT KÉRDEZTÉL itt feljebb:
"... károkon hogyan lehet túl lépni emberileg?"
Tehát TÚLLÉPNI.
Nem legyőzni, lebuktatni, szsnkcionalni.
A kérdésedre jöttek a racionális válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!