Gyáva emberekhez való hozzáállás?
Figyelt kérdés
A gyáva, notórius hazudozó, a másik embert semmibe vevő, kihasználó, szándékosan szadista embertípus okozta lelki károkon hogyan lehet túl lépni emberileg? Pláne úgy, hogy aki okozta, az gyáva mód elmenekül a szembesítés elől, tehát esély sincs arra sem, hogy az ember megmondja neki a véleményét. A xard le az nem opció, mivel az illető tudatosan okoz kárt másoknak, tehát bármikor bárkit kicsinál kedve szerint, de a szembesítés elől gyáván menekül, elzárkózik mindenféle kommunikációtól. Tanácsok, ötletek erre az esetre?2022. ápr. 23. 11:02
2/98 A kérdező kommentje:
Milyen jó hogy oda is írzam a xard le nem opció, és vázoltam is miért nem az.
2022. ápr. 23. 11:04
3/98 anonim válasza:
2: Ha már nem vagy vele kapcsolatban, szerintem kár foglakozni ezzel. Csak felcseszed magad feleslegesen és nem visz előbbre.
4/98 anonim válasza:
De mi az hogy azért nem szarod le mett "bárkit kicsinálhat"??
Te attól félsz hogy ha ignorálod, akkor ki fog csinálni? Vagy hogy?
Én is azt mondom hogy szard le mert ha tényleg egy ilyen kegyetlen, szadista alak, akkor jobb ha kizárod az életedből.
5/98 A kérdező kommentje:
Nem mindenki olyan egoista, hogy lexarom azt is, hogy tudom mikre képes bárkivel, és mivel már nem fog engem érinteni ezért szenvedjenek mások a szadizmusa miatt? Ez kb olyan mintha tudnád hogy vki sorozatgyilkos, de xarnál bele, hiszen téged életben hagyott.Ez a felfogás nálam nem opció!
2022. ápr. 23. 11:09
6/98 anonim válasza:
Pedig ez az opció. Más is meg fogja tapasztalni és otthagyja, lexarja. A végén egyedül marad és gondolkodhat majd.
7/98 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de nem hétköznapi szinten okoz károkat, nem hétköznapi gazember. Átvitt értelemben egy sorozatgyilkos, csak ő emberek életet, lelki egészségét vágja tönkre tudatosan, majd mind aki jól végezte dolgat, a pofadba röhög és távozik. Mivel magas beosztásban van, ezért senki nem mer szólni a rendőrségnek sem, de semmilyen szervezetnek sem.
2022. ápr. 23. 11:16
8/98 anonim válasza:
Nálunk a munkahelyen volt ugyanez. Xar főnök... 6 fős csoport.. 4 év alatt 22 fő jött ment a csoportban. Végül mindenki egyszerre felmondott az utolsók közül. Egyedül maradt.
Kirugtak és új főnököt vettek fel, vele tiszta lappal lehetett újrainditani.
De addig 22 embert "kicsinalt".
A végén elnyerte méltó "jutalmat".
9/98 anonim válasza:
5# NEM TUDSZ MIT CSINÁLNI!!!!
Ezt értsd meg!!!!
Ne hősködj mert durván ra fogsz b... ni!
Menekülj!
10/98 A kérdező kommentje:
9-es! Nem gondolod pont amiatt lehetnek szabadon az ilyenek, mert mindenki úgy gondolkodik mint te: menekülj aztán kész? Na ez is gyávasag kategória nekem
2022. ápr. 23. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!