Gyáva emberekhez való hozzáállás?
Figyelt kérdés
A gyáva, notórius hazudozó, a másik embert semmibe vevő, kihasználó, szándékosan szadista embertípus okozta lelki károkon hogyan lehet túl lépni emberileg? Pláne úgy, hogy aki okozta, az gyáva mód elmenekül a szembesítés elől, tehát esély sincs arra sem, hogy az ember megmondja neki a véleményét. A xard le az nem opció, mivel az illető tudatosan okoz kárt másoknak, tehát bármikor bárkit kicsinál kedve szerint, de a szembesítés elől gyáván menekül, elzárkózik mindenféle kommunikációtól. Tanácsok, ötletek erre az esetre?2022. ápr. 23. 11:02
41/98 anonim válasza:
Engedd el.
Majd megoldja az élet.
42/98 anonim válasza:
#39: Bizony, én hallottam tőle azokat, amiket te! Felfújod a sztorit.
43/98 A kérdező kommentje:
Ja biztos. Többen is tudjuk a dolgait, tehát biztos többen találjuk csak ki ezeket. Akkor is ha tapasztaltuk is a tetteit. Teljesen igazad van!
2022. ápr. 23. 11:39
44/98 anonim válasza:
Ezek a fogalmak k*rvára ütik egymást. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet amikor egy gyáva ember szándékosan bánt valakit olyan mértékben hogy annak jogi következményei lehetnek, pont azért, mert gyáva. Az az embertípus akiről te beszélsz nem gyáva, hanem szimplán nem akarja hogy utolérjék a tettei következményei és esetleg börtönbe kerüljön. A gyilkosok sem azért nem verik a mellüket a hulla mellett amíg kiérnek a zsaruk, mert félnek a rendőröktől (igen tudom, captain obvious).
45/98 anonim válasza:
Többen is tudjuk a dolgait, bizony, de csak te fújod fel!
46/98 A kérdező kommentje:
44-es igaz. A gyávaság alatt azt értettem, hogy lelkiismeretfurdalás, megbánás nélkül megtesz tudatosan dolgokat, előre eltervezve, de a szembesítéshez gyáva, mert nem akarja vállalni a tetteinek a következményeit, és azért nem amit vázoltál.
2022. ápr. 23. 11:44
47/98 anonim válasza:
Leírod még tízszer a kedvemért, hogy előre eltervezve?
Mániákusan ismételgeted magad. Ha valóban választ akarsz a kérdésedre, akkora a következő a válasz: Menj el egy pszichológushoz és add elő neki ezt. Megmondja, hogy mi a problémád és hogy kezeld. Ha valóban az illető tesz bármi törvénytelent, akkor pedig segít a jogi lépésekben.
48/98 A kérdező kommentje:
47-es: előre eltervezettség: bevallja hogy tudatosan vezetett félre az első perctől fogva, hogy szándékosan alakította úgy a helyzeteket hogy abból kizárólag másoknak legyen káruk, neki pedig soha. Ennyi nagyvo alakban elég?
2022. ápr. 23. 11:50
49/98 anonim válasza:
Őt gyávázod le, de nem mered leírni a történetet... Taps!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!