Milyen külső tulajdonságok vonzanak egy pasiban? Vagyis milyennek képzeled el az igazit? :) Egy felmérést készítek, ehhez kellene! ^^
Fontos, hogy most csak külső tulajdonságokat írjatok légyszíves! Pl: magasság, haj, hangtónus, meg ilyenek.
Köszönöm ^^
Ne legyen sokkal magasabb nálam, max 175cm. (170cm vagyok) Nem tetszenek a nagyon magas pasik.
Ne legyen nagy hasa, nőies melle, széles csípője. (manapság egyre több ilyet látok)
Normál férfi testalkatú legyen (nem kell kigyúrtnak lennie).
Hosszú/középhosszú dús haj..de legalább olyan 5 centi haja legyen. A mai oldalt full kopaszra lenyírt, feje búbján ott felejtett 1 csepp 1 centis haj nem jön be.
Ne legyen kiélt, ráncos feje. Legyen szép arca. Ápolja a bőrét.
Semmi szakáll, vagy ilyesmi
Átlagos testalkat, de amúgy nem zavar, ha enyhén pocakos
Barna szem
Szép kézfej
Velem egymagas, vagy kicsit magasabb (én vagyok 172)
Legyen haja, minimum akkora, hogy bele lehessen túrni, amúgy meg mindegy.
Sötét, félhosszú-hosszabb haj
Széles váll, szép erős combok - legyen annyira erős hogy fel tudjon emelni, de nem az az agyonkigyúrt kategória
Velem egymagas (175 cm) vagy kicsit magasabb
Ápolt bőr, külső
22-27 év közötti, 180-185 cm, 70-80kg, fehér bőr, sötétbarna szomorkás szemek, rövid barna haj, alkathoz képest kicsit nagyobb fenék, nagyon szőrös hónalj és farok, közepesen szőrös láb és kar, kevésbé szőrös mellkas.
Különösen vonz a testi erő, tehát imponálna, ha bizonygatná hogy ő erősebb más srácoknál :3
Az meg maga a tökély, ha valami átlagos de férfias neve van, pl Dávid, Tamás, Péter, Márton
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!