Aki így ír, az már sosem fog felnőni?
Figyelt kérdés
"legkúlabb"...most komolyan, ezek azt hiszik, hogy menő dolog fonetikusan leírni angol szavakat? Mert szerintem sokkal inkább szánalmasan gyermeteg.
Az ilyen alakok miért nem akarnak felnőni? Mármint nem csak testileg, hanem agyilag is.
2022. ápr. 20. 13:43
2/13 anonim válasza:
Elég gáz, hogy az old szkúlt helytelenül írta le!
4/13 anonim válasza:
Engem ez nem botránkoztat meg. Sokan használják igy irva.
A film címe is így van pl hogy: A legkúlabb nap
5/13 anonim válasza:
Tényleg ennyire fáj nekes az élet?
6/13 anonim válasza:
Azt hittem, hogy valami olyat fogsz mutatni, ahol rengeteg szmájlit használnak vagy minden szót rövidítenek, esetleg tele van helyesírási hibával. Ezzel szerintem nincs azért akkora probléma, pláne nem gondolnék valakit emiatt gyerekesnek.
7/13 anonim válasza:
Azzal már sokkal nagyobb a baj szerintem, hogy a kulcsszavakhoz beírtál ilyeneket, hogy "tökhülye", "tinédzseragyszint" stb. Ugye tudod, hogy a kulcsszavak arra valók, hogy ha rákeresnek az adott szóra, kidobja a te kérdésedet is? Na most nem hiszem, hogy sokan beírnák a keresőbe, hogy "tökhülye", de te tudod.
8/13 anonim válasza:
Pl a víkendház(weekendhouse) konkrétan bent van a magyar értelmező kéziszótárban, amibe azért nem írnak bele minden hülyeséget. A 30+ generáció még úgy nőtt fel, hogy ezeket a szavakat szokás volt fonetikus alakjukban használni. Ettől senki nem lesz "gyermeteg".
9/13 anonim válasza:
Ez a magyar nyelv szabályzata amúgy. Lásd fájl.
10/13 anonim válasza:
Kérdező remélem nem csodálkozol, hogy miért nincsenek barátaid :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!