Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek 31 eves kor az...

Szerintetek 31 eves kor az meg fiatalnak mondhato, vagy mar nem olyan fiatal?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 05:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted, hogy full nem arról szól az okfejtésem, hogy én személy szerint hány éves koromig szeretnék élni. Azért hoztam fel a 120 évet (ami ha csak egy nyolcvanféle génmódosítással elérhető cél lehetne valamikor a távoli jövőben, akkor nem lenne a világ aktuálisan legidősebb embere mindig 110 éves kor felett napjainkban is, de mindegy), hogy lássátok, hogy a várható élettartam növekedéséhez adottak a feltételeink, ugyanis ti azt a narratívát akartátok erőltetni, hogy a 60-65 év az átlagos elhalálozási életkor, vagy legalábbis ezután ennyi lesz, noha statisztikailag ez a szám már rég megugrott, és folyamatos növekedést mutat AZ ÚJONNAN KÉPBE JÖTT KÁRTÉKONY TÉNYEZŐK MELLETT IS, csökkenést nem. Erről szólt az egész. Biztos nehéz elfogadni, hogy amit a családotokon tapasztaltok, nem általános, hanem szerencsétlen helyzet, de a tényeken az igazságérzetetek sérült mivolta nem változtat.

2022. ápr. 21. 12:42
 62/67 anonim ***** válasza:
0%

60 ki mondta h nem nő az átlagéletkor?

Hogy milyen minőségben, és mennyire reális fitalkor határait kitolni, mikor a öregkort nyújtuk el, ez volt a kérdés.

Ha nem sikerült értelmezni, a 120 éves teóriára vonatkozólag nincs tény, sőt emberen ki sincs próbálva semmi. Ennyi erővel én emelem 220 ra a tétet, cáfold meg. Mivel bizonyítva sincs semmi, nehéz dolgod lesz.

2022. ápr. 21. 12:44
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érted, hogy a 120 év az nem egy hipotetikus becslés arra vonatkozóan, hogy milyen hosszúra sikerülhet 1000 év múlva elnyújtani egy ember életét génmódosítások sorozata által, hanem a jelenlegi természetes limit? (És azt, hogy aki ennyi ideig él, jellemzően nem húgyban-szarban fetrengi végig élete utolsó 50 évét, hanem a sokáig kedvező egészségügyi állapota teszi lehetővé számára, hogy ennyi idősen haljon meg?)
2022. ápr. 21. 12:59
 64/67 anonim ***** válasza:
68%

" ki mondta h nem nő az átlagéletkor?"

A 3 és fél pipás. Neki is szólt eredetileg a kommentem.

2022. ápr. 21. 13:23
 65/67 anonim ***** válasza:
49%
Jó, él, már aki él, de hogyan??
2022. ápr. 21. 13:27
 66/67 anonim ***** válasza:
51%
31 éves fiatal.
2023. márc. 8. 11:52
 67/67 anonim ***** válasza:
4x éves koromban mondta nekem több 7x éves is, hogy fiatalember, megszólitásként. Kinézetre is annyi voltam, nem 35 vagy 55! :)
2023. okt. 2. 02:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!