Szerintetek 31 eves kor az meg fiatalnak mondhato, vagy mar nem olyan fiatal?
Derniére Danse
Szerinted a német juhászkutyák miért 10-15 éves korukig élnek?
Hogyan tudsz MA egészségesen élni? Vagy az titok?
Hogyan pótolod azt, hogy EGÉSZ NAP mozognod kellene, de csak kis részben intenzíven?
Mit iszol?
Hogyan szűröd a rossz levegőt? (Spoiler: faluban is rossz, ez viszont az én szakdolgozati témám volt)
Hogyan kerülöd ki a műkajákat? Hatalmas farmod van és CSAK azt eszed, amit megtermeltél?
Ki programozott minket, az udókok? Mi ez a 120 év, és milyen tudományos publikációval tudod alátámasztani?
Mert h érvek hiányában menekülsz, az látszik. Semmi más.
Hívhatod magad fiatalnak 60 évesen is, mikor fekszel a kórházban, meg hablatyolgatod h dehát én ezt olvastam, meg Himalája sót is ettem, hol az ígért 120 év? Lelked rajta
Akkor te is szarul élsz és te is 60 éves korodig fogsz élni, majd meglátod. Már ha nem visz el minket valamilyen háború addig.
A németjuhász úgy a töködben jött, hogy náluk is a 10-15 évig élő példány szelektálódott ki. Biztos volt valaha, amelyik 20 évig élt.
Ugyanúgy az ember is 40-50 véig hasznos. Inkább 40.
40 év feletti ember meg jellemzően csúnya, mint ember.
"Mi ez a 120 év, és milyen tudományos publikációval tudod alátámasztani?"
Tőletek is várom a tudományos publikációt arról, hogy a 40-50 évesek evolúciós szempontból haszontalanok.
"Mert h érvek hiányában menekülsz, az látszik. Semmi más."
Számodra lehet, hogy semmi más nem látszik, mert fel sem vagy képes fogni, amit eddig írtam (= nem ismersz fel egy érvet, ha az orrod elé tolják, csak betűket látsz egymás mellett), de az a te szellemi nívódat sokkal inkább minősíti, mint az enyémet.
"Hívhatod magad fiatalnak 60 évesen is, mikor fekszel a kórházban, meg hablatyolgatod h dehát én ezt olvastam, meg Himalája sót is ettem, hol az ígért 120 év?"
Nettó csúsztatás, amivel csak égeted magad, mert semmit sem bizonyítasz vele azon kívül, hogy a szavakat önmagukban visszabüfögni vagy képes, kontextusukban értelmezni már nem.
"Akkor te is szarul élsz és te is 60 éves korodig fogsz élni, majd meglátod."
Te már csak tudod, tetyám. A felmenőim genetikájáról is minden bizonnyal többet tudsz, mint én. Igaz, alátámasztani továbbra sem vagy képes semmivel, hogy a most huszonéves generáció várható élettartama 60 év lesz, de emiatt ne is zavartasd magad. Elég, ha ezt súgja az intuíciód.
"40 év feletti ember meg jellemzően csúnya, mint ember."
A lényeg, hogy ti képviselitek az objektivitást ebben a topicban.
"40-50 évesek evolúciós szempontból haszontalanok"
Ez így nem igaz.
A nagymama fogalma csak az embernél és a delfinnél létezik, és az a lényege, hogy idős korban egy nősténynek AZÉRT nem lehet több utódja, mert a tehetségét arra használja, hogy eddigi utódait támogatja. Az evolúció ezt így oldotta meg.
"40 év feletti ember meg jellemzően csúnya, mint ember."
Ez butaság.
46
40 felett azért nem lehet utódja, mert már öregszik, nem tudná felnevelni és nagy eséllyel halna bele a szülésbe.
Derniére Danse
Aki kettőnkkel vitázol egyben....
Hogyan oldod meg, hogy ne élj szarul? (ezt már egyszer kérdeztem)
"Aki kettőnkkel vitázol egyben...."
Lehet, azt hiszed, hogy ezzel újat mondtál nekem, de én is látom a különbséget a pipáitok száma között. Fontos, hogy külön kommentben szólítsalak meg titeket?
"Hogyan oldod meg, hogy ne élj szarul?"
A magam részéről sehogy. Sosem érdekelt. A civilizációban, amelyben élünk, egyébként is nehéz lenne, ebben nincs közöttünk vita. Egyedül annyit mondtam, hogy a várható élettartam növekvő tendenciát mutat, nem csökkenőt, még annak ellenére is, hogy bejöttek új veszélyeztető faktorok az elmúlt 50-100 évben.
48
Az egészségügy nem fejlődik szinte semmit.
Nekem nem gyógyítható a magas koleszterinszintem, a szívbetegségem és a refluxom sem. Apumnak sem gyógyíthatóak a betegségei. Baráti körömnek se.
Én sportolok a szabadidőm rovására, csak vizet iszom és azt sokat, mérséklem a húsfogyasztást, rengeteg zöldség, de mindez kb semmit se ér, ha a 90%-ára nem tudok hatni.
Látom sorban halni a 60 körülieket.
És egy 40 körüli igenis csúnya.
Danse ebből annyi derült ki, h az ember MAXIMÁLIS lehetősége 122 év, rapamacinnal, táplálkozással, dns beavatkozásokkal. Amit emberen sosem teszteltek, 20 éve vizsgálják pl a rapamacint, de semmi konkrét eredmény embert illetően nincs.
Te azt mondtad 120 évre vagyunk programozva, a cikk meg azt, h ez a maximum, bármilyen beavatkozás által a távoli jövőben, ameddig kitolható elméletileg agresszív beavatkozásokkal. Marhára nem ugyanaz.
A rapamacin pont a sejtek természetes önpusztító természetét próbálják megölni, tehát amire programozva vagyunk.
Ebből hogy sikerült neked az ellenkezőjét érteni, az rejtély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!