Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek 31 eves kor az...

Szerintetek 31 eves kor az meg fiatalnak mondhato, vagy mar nem olyan fiatal?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 05:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
49%

Derniére Danse

Szerinted a német juhászkutyák miért 10-15 éves korukig élnek?

Hogyan tudsz MA egészségesen élni? Vagy az titok?

Hogyan pótolod azt, hogy EGÉSZ NAP mozognod kellene, de csak kis részben intenzíven?

Mit iszol?

Hogyan szűröd a rossz levegőt? (Spoiler: faluban is rossz, ez viszont az én szakdolgozati témám volt)

Hogyan kerülöd ki a műkajákat? Hatalmas farmod van és CSAK azt eszed, amit megtermeltél?

2022. ápr. 21. 10:10
 42/67 anonim ***** válasza:
76%
Ezek a kérdések mégis milyen szempontból relevánsak? Senkin nem kértem számon az életvitelét, szimplán elmondtam, hogy ahogyan jelenleg állunk, az nem azt tükrözi, amire programozva lettünk. Hogy a tökömbe jön ide a német juhász élettartama?
2022. ápr. 21. 10:17
 43/67 anonim ***** válasza:
23%

Ki programozott minket, az udókok? Mi ez a 120 év, és milyen tudományos publikációval tudod alátámasztani?

Mert h érvek hiányában menekülsz, az látszik. Semmi más.

Hívhatod magad fiatalnak 60 évesen is, mikor fekszel a kórházban, meg hablatyolgatod h dehát én ezt olvastam, meg Himalája sót is ettem, hol az ígért 120 év? Lelked rajta

2022. ápr. 21. 10:23
 44/67 anonim ***** válasza:
0%

Akkor te is szarul élsz és te is 60 éves korodig fogsz élni, majd meglátod. Már ha nem visz el minket valamilyen háború addig.

A németjuhász úgy a töködben jött, hogy náluk is a 10-15 évig élő példány szelektálódott ki. Biztos volt valaha, amelyik 20 évig élt.

Ugyanúgy az ember is 40-50 véig hasznos. Inkább 40.

40 év feletti ember meg jellemzően csúnya, mint ember.

2022. ápr. 21. 10:25
 45/67 anonim ***** válasza:
76%

"Mi ez a 120 év, és milyen tudományos publikációval tudod alátámasztani?"

[link]

Tőletek is várom a tudományos publikációt arról, hogy a 40-50 évesek evolúciós szempontból haszontalanok.

"Mert h érvek hiányában menekülsz, az látszik. Semmi más."

Számodra lehet, hogy semmi más nem látszik, mert fel sem vagy képes fogni, amit eddig írtam (= nem ismersz fel egy érvet, ha az orrod elé tolják, csak betűket látsz egymás mellett), de az a te szellemi nívódat sokkal inkább minősíti, mint az enyémet.

"Hívhatod magad fiatalnak 60 évesen is, mikor fekszel a kórházban, meg hablatyolgatod h dehát én ezt olvastam, meg Himalája sót is ettem, hol az ígért 120 év?"

Nettó csúsztatás, amivel csak égeted magad, mert semmit sem bizonyítasz vele azon kívül, hogy a szavakat önmagukban visszabüfögni vagy képes, kontextusukban értelmezni már nem.

"Akkor te is szarul élsz és te is 60 éves korodig fogsz élni, majd meglátod."

Te már csak tudod, tetyám. A felmenőim genetikájáról is minden bizonnyal többet tudsz, mint én. Igaz, alátámasztani továbbra sem vagy képes semmivel, hogy a most huszonéves generáció várható élettartama 60 év lesz, de emiatt ne is zavartasd magad. Elég, ha ezt súgja az intuíciód.

"40 év feletti ember meg jellemzően csúnya, mint ember."

A lényeg, hogy ti képviselitek az objektivitást ebben a topicban.

2022. ápr. 21. 10:55
 46/67 anonim ***** válasza:
67%

"40-50 évesek evolúciós szempontból haszontalanok"

Ez így nem igaz.

A nagymama fogalma csak az embernél és a delfinnél létezik, és az a lényege, hogy idős korban egy nősténynek AZÉRT nem lehet több utódja, mert a tehetségét arra használja, hogy eddigi utódait támogatja. Az evolúció ezt így oldotta meg.

"40 év feletti ember meg jellemzően csúnya, mint ember."

Ez butaság.

2022. ápr. 21. 10:59
 47/67 anonim ***** válasza:
50%

46

40 felett azért nem lehet utódja, mert már öregszik, nem tudná felnevelni és nagy eséllyel halna bele a szülésbe.

Derniére Danse

Aki kettőnkkel vitázol egyben....

Hogyan oldod meg, hogy ne élj szarul? (ezt már egyszer kérdeztem)

2022. ápr. 21. 11:11
 48/67 anonim ***** válasza:
76%

"Aki kettőnkkel vitázol egyben...."

Lehet, azt hiszed, hogy ezzel újat mondtál nekem, de én is látom a különbséget a pipáitok száma között. Fontos, hogy külön kommentben szólítsalak meg titeket?

"Hogyan oldod meg, hogy ne élj szarul?"

A magam részéről sehogy. Sosem érdekelt. A civilizációban, amelyben élünk, egyébként is nehéz lenne, ebben nincs közöttünk vita. Egyedül annyit mondtam, hogy a várható élettartam növekvő tendenciát mutat, nem csökkenőt, még annak ellenére is, hogy bejöttek új veszélyeztető faktorok az elmúlt 50-100 évben.

2022. ápr. 21. 11:19
 49/67 anonim ***** válasza:
15%

48

Az egészségügy nem fejlődik szinte semmit.

Nekem nem gyógyítható a magas koleszterinszintem, a szívbetegségem és a refluxom sem. Apumnak sem gyógyíthatóak a betegségei. Baráti körömnek se.

Én sportolok a szabadidőm rovására, csak vizet iszom és azt sokat, mérséklem a húsfogyasztást, rengeteg zöldség, de mindez kb semmit se ér, ha a 90%-ára nem tudok hatni.

Látom sorban halni a 60 körülieket.

És egy 40 körüli igenis csúnya.

2022. ápr. 21. 11:27
 50/67 anonim ***** válasza:
31%

Danse ebből annyi derült ki, h az ember MAXIMÁLIS lehetősége 122 év, rapamacinnal, táplálkozással, dns beavatkozásokkal. Amit emberen sosem teszteltek, 20 éve vizsgálják pl a rapamacint, de semmi konkrét eredmény embert illetően nincs.

Te azt mondtad 120 évre vagyunk programozva, a cikk meg azt, h ez a maximum, bármilyen beavatkozás által a távoli jövőben, ameddig kitolható elméletileg agresszív beavatkozásokkal. Marhára nem ugyanaz.

A rapamacin pont a sejtek természetes önpusztító természetét próbálják megölni, tehát amire programozva vagyunk.

Ebből hogy sikerült neked az ellenkezőjét érteni, az rejtély.

2022. ápr. 21. 11:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!