Szerintetek 31 eves kor az meg fiatalnak mondhato, vagy mar nem olyan fiatal?
Az autoimmun beteg is egyre és egyre több, kb minden 5. nő érintett. Nem gyógyíthatók. Ha gyógyítható lenne, az azt jelentené, hogy terápia után az illető egészséges.
Hogy állunk a műszívekkel?
Nem kétbites a világ.
Valami, ha nem gyógyítható, de a tünetek enyhíthetők, a rossz hatások mérsékelhetők, azt meg kell csinálni.
3 és fél pipás, nem zavar hogy szimpla tudományos tényekkel vitatkozol? Még a műkaják elterjedése, a mozgásszegény életmód, stb mellett is azt látjuk, hogy a várható élettartam növekvő tendenciát mutat minden a témában végzett kutatás alapján.
Hogy a te családod pont beteges, az pech, de a nagy többség ettől még bőven túléli a 60-as éveit.
"However, there is no fixed limit in animals. In animals, anti-aging
interventions (dietary restrictions, rapamycin, genetic manipulations) postpone agerelated diseases and thus automatically extend maximum lifespan." ---> Állatok esetében már tudjuk, hogy az öregedésgátló beavatkozások lehetővé teszik a természetes korlát kitolását.
"In humans, antiaging interventions have not been yet implemented." ---> Embereket nem vetünk alá ilyen jellegű beavatkozásoknak, tehát nem tudjuk, hogy azoknak az alkalmazása milyen limitet szabna a számunkra, csak azt tudjuk, hogy jelenleg, az említett beavatkozások nélkül a limit 122 év.
53 igaz, nekem apám tüdőtágulattal műtötték(leszabdostak belőle) az orvos szerint átlag 5 év, 10et kapott. De nyomorogva, megalázva elektronos kocsival, már amikor nem épp pelenkázni kellett. Ha nálam lesz, eldöntöttem őt látva, nem kérek hosszabbítást.
Anyám a semmiből 61 évesen ment el.
Mások vérrákban, 19 évesen fél év alatt, mint unokatesóm tavaly 47 évesen.
Felőlem hívhatjátok magatok fiatalnak bármeddig, a tényeken nem változtat.
Egy férfi szerencsés, ha megéri a nyugdíjkorhatárt ma, ennyi.
"3 és fél pipás, nem zavar hogy szimpla tudományos tényekkel vitatkozol?"
Nem, nem zavarja. Ezért mondtam le arról, hogy meg próbáljam győzni bármiről is. Van egy saját alternatív valóságképe, amit a szociális buborékjára alapoz.
Danse ami legyeknél működik, embernél nem feltétlenül. Ezt egy rákkutató mondja a több millióból. Ha kitolható, mire mész vele, ha 1000 év múlva lesz megoldható?
Ezek elméleti kérdések, amik max arra jók, h nyugtasd magad.
Hogy miért nem éltél.
De ettől függetlenül, 30 felett fájni fognak az izületek stb, a szenvedés időszakát nyújtják el, ha egyszer egyáltalán lesz 120 év. Nem hiszem el, hogy nem érted.
"3 és fél pipás, nem zavar hogy szimpla tudományos tényekkel vitatkozol?"
Hol tudományos tény? Egy bivalyröcsögei egyetemi tanár baromsága, ami 20 év alatt se jutott sehova?
Egymillió ilyen van, amiből semmi eredmény nem lesz soha.
Majd ha emberen egyáltalán kipróbálják valaha, akkor lehet róla beszélni, addig laposföld elmélet szinten van tudományosan. Tény.. az :D
"Hol tudományos tény? "
Az összes kutatásban ami az elmúlt évszázadok várható élettartamának változásait követte nyomon. És mind egyértelműen kimutatta a növekvő tendenciát. Egy grafikont linkeltem is példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!