Nеktеk іs minden este lefekvés előtt eszetekbe jutnak kínos dolgok, amiket a múltban elkövettetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 09:32
11/25 Shaddark válasza:
Nekem is néha, de mind olyan minimum 15 évvel ezelőtti "rossz" döntésem.
Mondjuk ha tanulunk belőlük akkor egyetlen döntés sem rossz. Csak vállalni kell érte a felelősséget.
Bár azt nem értem, hogy miért villannak be ezek a régmúltból néha (Mondjuk olyan heti egyszer) hisz én úgy érzem, hogy már elfogadtam hogy annak idején én ilyen voltam, a tudatlanságom miatt ezeket a döntéseket / reakciókat hoztam/tettem. Lehet mégsem?
12/25 anonim válasza:
Nekem olyan dolgok szoktak ritkán eszembe jutni, amiket nagyon szívesen átélnék újra, és máshogy csinálnám :D Kicsit szar érzés belegondolni, hogy voltak bizonyos elszalasztott lehetőségeim, amik már nem ismételhetők meg.
14/25 anonim válasza:
Néha, de nekem is inkább csak olyanok, amik nemrég történtek.
15/25 anonim válasza:
Nekem is néha eszembe szokott jutni olyan kínos dolog amit ma már nem úgy tennék meg ahogy akkoriban. Átélni jó volna még egyszer, csak nem abban a felállásban ami akkor volt. Azért "vezekelek" a mai napig, viszont mivel nagyon jó volt, nem bánom hogy megtörtént. De sokat tanultam belőle.
18/25 Senior Séf válasza:
A tudomány ezt majomelmének hívja, és általában a megemelkedett kortizolszintre utal.
19/25 anonim válasza:
Mivel a negatív emlékek stresszt idéznek elő, ezért stressz hatására kortizol termelődik.
Nem amiatt emlékszel mert magától csak úgy megemelkedik valamitől a kortizol.
Ok>>okozat
20/25 anonim válasza:
A tépelődő, szorongó ember jellemzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!