Nеktеk іs minden este lefekvés előtt eszetekbe jutnak kínos dolgok, amiket a múltban elkövettetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 09:32
2/25 anonim válasza:
Nem. A másnapi dolgokat szoktam átgondolni, ki hozza-viszi a gyerekeket az oviból, ki kell takarítani a nyuszik helyét vagy a tyúkólat, veteményesben mit kell csinálni, van-e a vállalkozásommal kapcsolatban valami fontos, mit főzök, stb. Aztán összebújunk a cicámmal és álomba dorombol. 😊
3/25 anonim válasza:
Nem. Maximum ha aznap tortent valami kinos. De van hogy azon is csak napkozben gondolkodom egy darabig, aztan estere el is felejtem.
6/25 anonim válasza:
Igen, ha a közelmúltban csináltam valamit.
7/25 anonim válasza:
Mindenkinek vannak kínos dolgai, de minek ezen rágódni? Lapozni kell, tovább kell lépni.
8/25 anonim válasza:
Előfordul, de nem minden este. Lehet, hogy érdemes lenne pszichológushoz fordulnod a feldolgozatlan traumák miatt.
9/25 anonim válasza:
Valószínűleg azért jut eszedbe, mert szégyelled. Használd fel az emlékeket, és legközelebb valtoztass! Tanulj a hibáidból!
10/25 anonim válasza:
Igen, nekem is előfordul, de igazából változtatni nem lehet rajtuk, próbálom őket elfelejteni\kiiktatni az emlékeimből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!