Hát de, elég nagy baj, nem piával kéne elaludni, mert így később más problémák megoldására is ehhez fogsz nyúlni, hiszen az alvásnál úgy bevált...
2020. aug. 13. 16:57
3/15 anonim válasza:
Alkoholtól inkább rosszabbul alszik az ember, mint jobban. Azzal ne keverd össze, amikor annyira be van b@szva valaki, hogy bárhol elalszik.
Éjszakára kapcsold ki mondjuk a telefonod, vagy némítsd le, és máris nem fogsz felébredni tőle. Azon kívül mozogjál sokat, egyél egészségesen, vacsorára ne terheld meg a gyomrodat (piával se), és valószínűleg jobban fogsz aludni.
2020. aug. 13. 16:59
4/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy tudsz aludni egy sör vagy tömény után, én sosem tudok például, mert engem inkább felpörget.
2020. aug. 13. 17:10
5/15 anonim válasza:
És mi van ha valami baj történik és neked autóba kell ülnöd?
2020. aug. 13. 17:16
6/15 anonim válasza:
4
Pedig van olyan pl. éjszakai műszak után ,amikor 2-3 sörtől jobban,zavartalanabbul alszik az ember.
2020. aug. 13. 17:19
7/15 anonim válasza:
Hosszú távon nem teszel jót ezzel, mert hozzászoksz. Én erős fejfájás esetén iszok egy kevés bort, az tágítja az ereket, így elmúlik a fejfájásom. Illetve fogfájásra vetettem már be érzéstelenítőnek pálinkát. De amúgy nagyon spórolós vagyok az alkohollal, ezek nagyon ritka alkalmak.
2020. aug. 13. 17:39
8/15 anonim válasza:
Ha nagyon "inni" és aludni akarsz akkor inkább egy jó minőségű borból fél-egy pohár a vacsora mellé. Nyilván más árfekvés mint a sör/tömény.
2020. aug. 13. 18:12
9/15 A kérdező kommentje:
5: Akkor sem lenne baj remélhetőleg, mert nekem nincs kocsim :D Bár ha más kocsiját vezetném abból biztos baj lenne XD de annyit csak nem fogok inni :D
6: Én pont éjszakai műszakos vagyok és ezért is tudok könnyebben elaludni egy kis piával :) normál esetben nem innék, de nappal mégis másabb az alvás, hangosak az emberek, az utcáról is beszűrődik a zaj. tudod miről beszélek
2020. aug. 13. 18:39
10/15 anonim válasza:
Jól teszed, csak a nyomik nem isznak. Én is imádom a sört.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!