Lehet valami oka annak, hogy minden este lefekvés előtt megkívánom a hideg tejet?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy például a hideg tejnek van valami hatása, vagy a szervezetem igényli a tejben lévő anyagokat, ilyesmi.
Alapjáraton nem szoktam nap közben nagyon tejet inni, csak gabonapehelyhez például.
Ráadásul még akkor is kívánom, ha vacogok a hidegtől, ezért érdekel nagyon, hogy miért vágyom annyira a hideg tejre esténként.
2021. dec. 17. 19:49
1/4 anonim válasza:
Én a meleg tejet kívánom.Elvileg segít az alvásban, mert van benne valami olyan anyag.
2/4 anonim válasza:
Biztos valami oka van. De ha nem is lenne, fogmosas elott egy poharral miert ne ihatnal. Ha nincs laktoz intoleranciad.
4/4 anonim válasza:
Én akkor szoktam inni, ha vacsora után még egy kicsit éhes vagyok, de nincs kedvem még egy szendvicset készíteni. Laktató hatású, de ha szomjas vagyok, tejet sosem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!