Mi történne akkor, ha valaki egy kólával teli medencébe ugorna meztelenül? 🤔🤸♀️
Csak szólok, hogy van gyomorsavad is és ezerszer erősebb a colánál. Kezdhetsz rettegni.
Semmi baja nem lenne, ha beleugrana. Én néha őrölt kávéval radírozom az egész testem, mert jót tesz a bőrnek. Pedig a koffeines kévéra általában érzékeny vagyok, de külsőleg nem szívódik fel annyi, hogy felpörgesse a szivem. A colában lévő coffein meg molyfing a kávéhoz képest.
Úgyhogy fürödhetsz benne nyugodtan.
Amit meg tud inni az ember, annak az anyagnak a belélegzésétől sem lesz baja. Azok sem fulladtak meg, akik feltöltötték kólával a videóban látható medencét. Tehát nem történik semmi, ha ilyet csinál valaki.
Az a fürdőnadrág pedig nem is véd nagy felületet az emberi testen, tehát ez is azt mutatja, hogy a kóla bőrön át nem szívódik fel. Vannak mérgek, amik képesek erre, de a kóla nem ilyen anyag. Nem mérgező sehogy, legfeljebb egészségtelen.
#32 írja: "Amit meg tud inni az ember, annak az anyagnak a belélegzésétől sem lesz baja. Azok sem fulladtak meg, akik feltöltötték kólával a videóban látható medencét. Tehát nem történik semmi, ha ilyet csinál valaki."
Válasz:
1. Hát akkor lélegezd be a vizet, vagy a zacsiba gyűjtött koncentrált CO2-t!
2. Három hulla lett az említett orosz szódavizes fürdőzésből - ez talán kamuhír? Még videó is volt az eseményről, mely bejárta a világsajtót!
3. A kólás medencét kültérben töltötték fel, ahol mindig van légmozgás. Ráadásul csak a kipangott lében fürdőztek, nem gyűlhetett a vízfelszín fölé számottevő mennyiségű CO2.
Kiegészítés:
Évente vannak halálos pincebalesetek - vajon mitől?
23: "Te tényleg ekkora nyomi vagy, vagy csak megjátszod?"
Tényleg ilyen nyomi vagyok.. 🤷♂️🤷♂️ Ez a védjegyem. Úgy hordom ezt, mint az ékszert. (amúgy nem hordok ékszert, mert fiú vagyok, nem akarok csajszinak tűnni... 🙄🙄)
#33.
1. Hát akkor lélegezd be a vizet, vagy a zacsiba gyűjtött koncentrált CO2-t!
Úgy értettem, hogy amit meg lehet inni, annak a gőze sem mérgező. Nem kell kötekedni. Egyébként meg ha víz jut a légutakba, normális esetben felköhögi az ember és nem fullad meg. A kólába sem fullad bele valaki nagyobb eséllyel, mint a vízbe.
A kólának ráadásul elég kevés százaléka áll CO2-ből.
2. Három hulla lett az említett orosz szódavizes fürdőzésből - ez talán kamuhír? Még videó is volt az eseményről, mely bejárta a világsajtót!
Az egy teljesen más anyag volt, nem közönséges kóla. De simán lehetne kamuhír is, nem kell mindent elhinni, ami az interneten van.
3. A kólás medencét kültérben töltötték fel, ahol mindig van légmozgás. Ráadásul csak a kipangott lében fürdőztek, nem gyűlhetett a vízfelszín fölé számottevő mennyiségű CO2.
Nincs akkora mennyiségű CO2 a kólában, hogy bármi baja legyen tőle az embernek. Lehet benne fürdeni, csak hülyeség.
Az orosz esetnél pontosan olyan CO2 koncentráció alakult ki, mintha friss szénsavas kólával töltöttek volna fel egy beltéri medencét.
#38 (22:45) Ha nem vagy képes megérteni a racionális érvelést és hézagosak az ismereteid, akkor kár itt égetned magad a logikátlan kontrázásoddal. Attól még nem lesz igazad, hogy egy szellemileg retardált lepontozó nyomi-falka gyilkolja a tárgyilagos és minden szempontból korrekt hozzászólásokat ebben a topikban!
Az orosz eset pedig biztosan megtörtént, mert egy perc alatt rengeteg hiteles külföldi hírforrást googlizhatsz össze. Súlyos emberi tragédiákhoz vezetett az óvatlanság - melyet kb. ugyanannyira "okos" emberek követtek el, mint az itteni retardált leponozó-falka!
A citromle erosebb sav, mint a cola....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!