Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Fiúk, titeket zavarna, ha a szüleitek közül valamelyik látna meztelenül titeket?

Figyelt kérdés
Ha nem zavarna azt is írjátok meg, hogy miért és hány évesek vagytok.
2021. dec. 13. 22:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavarna, de nem szoktunk így mászkálni egymás előtt.

23 éves vagyok. a testemmel, és a méretemmel se vagyok megelégedve, de nem tartom a meztelenséget olyan ördögtől való dolognak. ők is láttak már ilyet, én is, a gyerekük vagyok, tudják h van péniszem, boxerben meg szoktam mászkálni, szal tudják h van rajtam szőr

23/F

2021. dec. 13. 23:06
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Engem csak a fürdőszoba "láthat" meztelenül, mert amúgy szégyenlős vagyok... :,D
2021. dec. 13. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5 éves lennék akkor nem zavarna.
2021. dec. 13. 23:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert szégyenlős és önbizalom hiányos vagyok, de olyannyira, hogy a pólót sem szívesen veszem le előttük, ettől függetlenül nem csinálnék nagy ügyet belőle ha meglátnának.
2021. dec. 13. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nevelés kérdése, egyik haverom otthon szinte meztelenül mászkál, de strandon parázik, hogy le kell vetni a polót. Nálunk nem volt divat a meztelenkedés, otthon szégyenlős vagyok, de mások előtt simán vagyok meztelen, pl zuhanyzó edzés után.
2021. dec. 14. 01:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

igen, ha nem indokolt, akkor nem mutogatjuk egymásnak a testünket

28F

2021. dec. 14. 08:06
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Apámmal és anyámmal egy helyen dolgozunk, mert "rafináltan" egy kocsival járunk dolgozni, de mindhárman felvesszük a bejárási támogatást, így célszerűen egy műszakban vagyunk, így ugyanakkor öltözünk (apámmal) és a munkahelyi zuhanyzóban is több állás van, munka után mindig zuhanyzunk, sosem csináltunk ebből problémát. (nyilván külön van férfi és női öltöző)
2021. dec. 14. 14:38
 8/14 A kérdező kommentje:
és azt is látják, hogy szőrös?
2021. dec. 14. 20:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

többnyire szőrös gyerek vagyok, a fanszőröm megy a hasamig, szal ha borotválom látják h esetleg ott is ritkítom, vagy nem. szerintem a szőr nem szégyen, se az, ha le van borotválva, láttak már szőrös pénisszel, és meztelennel is.

kedves kérdező, miért érdekel téged a téma?:) van esetleg konkrét kérdésed e témával? vagy esetleg történt vmi kínos incidens?

2021. dec. 14. 22:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavarva, persze ha kezemben lenne egy türülköző akkor takqrnám magam, vagy elkezdenèk öltözködni(nem szokásunk így lenni ehymás előtt)
2022. febr. 9. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!