Aki nem szégyellős, nem érdekli ha meztelenül látják, az nem lehet önbizalomhiányos?
Fene tudja, több opció is létezik:
- gyerekkorától így szokta meg, neki ez a természetes
- exhibicionista, függetlenül a külsejétől, ami lehet hányadék is
Ettől még lehet, hogy ruhában egy épkézláb mondatot nem tud kinyögni, vagy nem mer enni, ha nézik.
Lehet önbizalomhiányos, csak más dolgok kapcsán.
Én például a testemet illetően egyáltalán nem vagyok szégyellős, többször voltam aktmodell is. Azonban a saját művészetem kapcsán hajlamos vagyok szégyellős és félénk lenni, mert tartok tőle, hogy a számomra fontos emberek mit szólnak hozzá.
Vagy például könnyedén és szívesen beszélek nagy tömegek előtt vagy tartok előadásokat, de amikor először mondtam el a páromnak, hogy szerelmes vagyok belé, vagy amikor a szüleimmel osztottam meg mélyebb dolgokat, akkor az sokkal nehezebben ment.
De, még a saját teste miatt is lehet. Engem nem zavar, ha meztelenül látnak. Tényleg. Nincs ennek története, nem ezt tanultam otthon, egyszerűen tudom, hogy ez van és természetes. Ha koliban épp a folyosóról kellett valamit behozni vagy volt valami idióta fogadás, simán kimentem ruha nélkül.
Ettől függetlenül a testemmel kapcsolatban nem vagyok elégedett.
nem féltél, hogy meglátják a kukidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!