Hogyan változzak meg és sokkoljam a környezetemet?
Ha van egy terület, ahol jónak tartod maggad, akkor tűz ki magad elé valamilyen nehezebben, hosszabb távon elérhető célt, és dolgozz nagyon keményen, hogy elérd.
Például én soha nem voltam túl ügyes tesiórán az iskolában, sokan röhögtek rajtam, hogy nem tudok felmászni a kötélre, meg béna vagyok fociban, mindig engem választottak be a csapatba utoljára, azt is csak akkor, ha muszáj volt, stb.
Felnőtt koromban elkezdtem futni rendszeresen, és elhatároztam, hogy teljesítem a félmaratont (21 km). Több, mint fél évig edzettem rá, és sikerült is tavaly lefutnom. Most már elkezdtem a felkészülést az idén októberi spar maratonra, ez a célom, hogy ezt is megcsinálom.
Nekem ez komoly önbizalmat adott, mert senki nincsen az ismerősem között és a családban, aki lefutott volna egy félmaratont.
Lehet, hogy ez kicsit röhejes, és nem állítom, hogy totálisan megváltozott tőle az életem, de mindenképpen növekedett az önbizalmam ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!