Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nárcisztikus témában tesz...

Ha nárcisztikus témában tesz fel kérdéseket itt valaki arra miért érzékenyek a válaszolók?

Figyelt kérdés

"Ha a nárcisztikus szüleitekkel találkoztok néha azt milyen céllal teszitek?"

"Munkahelyen egy nárcisztikus kollégát kaptam magam mellé. Akinek volt hasonló tapasztalata tudna megoldást mondani arra hogy hogyan tudom kezelni a helyzetet a legjobban?"

mind a kettő kérdésnél

1. Válasz: visszakérdez:"Mi az a nárcisztikus?"

2. Válasz: invalidál:"Mindeki az, ez már divat."

A séma ugyan az kontesztus függetlenül.

2022. ápr. 11. 20:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Srácok kutatok, túrom az internetet de nem látok egy embert sem aki "össze vissza diagnosztizál mindenkit felelőtlenül.", elvileg hemzsegniük kéne. Vak vagyok? Segítsen már ki egy jószívű ember legyen szíves.
2022. ápr. 18. 14:30
 22/28 A kérdező kommentje:

Nárcizmus egy egyszerű vagy komplex és összetett fogalom?

Lehet 5 mondatnál kevesebből körülírni vagy bárkitől elvárni hogy azt teljes terjedelmében végig hallgassa?

Ha valaki megkérdezi hogy "A noromectintől vörös lesz az oneuxom mucosa, mit tudok tenni ellene?" akkor odajön 10 ember hogy te meg miről beszélsz neked el ment az eszed?", "nem tudom mi az de hát szerintem tuti nem."

"Már mindeki noromectintől beszél és már a hátamon kivan. Istenem..."?

Mi lenne az abnormális hogy válaszol aki tudja, miről van szó és aki nem az meg nem?

Mitől lesz ez a téma más hogy ezeknél nem lehet ez egy higgadt és gyűlölettől mentes társalgás?

A "nem tudom mi az, de nem is érdekel de szerintem ez a szó megbélyegez másokat még akkor is ha azt anonim módon teszik fel egy anonim személyre."

válasznak hogy lehet létjogosultsága minden olyan kérdésre amiben ez a szó szerepel?"

2022. ápr. 18. 15:33
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező te komolyan ennyire segg hülye vagy? Fogadd el igen az emberek többségének az a véleménye, hogy felkapott lett a nárcizmus, mint sok más betegség és látják, hogy felelőtlenül diagnosztizálnak. Mások diagnosztizálása az orvosok dolga, érted? Ennyi a lényeg. De tessék kisegítelek: [link]
2022. ápr. 18. 15:57
 24/28 anonim ***** válasza:
91%
Itt egy értelmes cikk plusz olvasd el mondjuk Bánk György: Legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról című könyvét, ha érdeklődni akarsz a témában, vagy bármilyen szakkönyvet. Akkor lesz egy kis fogalmad arról, hogy miért nem lehet felelőtlenül diagnosztizálni, és hogy milyért hülyeség itt sok kérdés, hogy ennyiből rámondják valakire hogy nárcisztikus. Talán kezd itt a kutatást. Tessék ki vagy segítve.
2022. ápr. 18. 15:59
 25/28 A kérdező kommentje:
23.-es Ott is a sértés mert te is látod hogy nem tudsz mivel érvelni. Kérlek, vedd észre magad.
2022. ápr. 30. 14:27
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kéne idióta kérdéseket kitenni kérdező. Szívesen a linkeket egyébként, talán neked kéne észrevenned magad, nem megsértődni.
2022. ápr. 30. 15:55
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert unják.
2022. ápr. 30. 23:07
 28/28 1112 ***** válasza:
72%
Valaki azt mondta, hogy már mindenkire rámondják,arra is,aki amúgy nem az; de tehát én nem tudom. Valaki meg nem is tudja, hogy mi az, valaki meg már a fejét fogja, hogy annyi mindenkire ráfogták esetleg , vagy pl vki csak arra kíváncsi, hgoy mit ért az illető kérdező a 'nárcisztikus ' alatt, hogy tudja-e miről beszél; kicsit részletezze akár mégjobban. Meg pl szal valaki már unja ezt a szót esetleg; meg az ezzel kapcsolatos kérdéseket; meg még lehet fásult is ő a saját életében.
2022. aug. 19. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!