Ha nárcisztikus témában tesz fel kérdéseket itt valaki arra miért érzékenyek a válaszolók?
"Ha a nárcisztikus szüleitekkel találkoztok néha azt milyen céllal teszitek?"
"Munkahelyen egy nárcisztikus kollégát kaptam magam mellé. Akinek volt hasonló tapasztalata tudna megoldást mondani arra hogy hogyan tudom kezelni a helyzetet a legjobban?"
mind a kettő kérdésnél
1. Válasz: visszakérdez:"Mi az a nárcisztikus?"
2. Válasz: invalidál:"Mindeki az, ez már divat."
A séma ugyan az kontesztus függetlenül.
Nárcizmus egy egyszerű vagy komplex és összetett fogalom?
Lehet 5 mondatnál kevesebből körülírni vagy bárkitől elvárni hogy azt teljes terjedelmében végig hallgassa?
Ha valaki megkérdezi hogy "A noromectintől vörös lesz az oneuxom mucosa, mit tudok tenni ellene?" akkor odajön 10 ember hogy te meg miről beszélsz neked el ment az eszed?", "nem tudom mi az de hát szerintem tuti nem."
"Már mindeki noromectintől beszél és már a hátamon kivan. Istenem..."?
Mi lenne az abnormális hogy válaszol aki tudja, miről van szó és aki nem az meg nem?
Mitől lesz ez a téma más hogy ezeknél nem lehet ez egy higgadt és gyűlölettől mentes társalgás?
A "nem tudom mi az, de nem is érdekel de szerintem ez a szó megbélyegez másokat még akkor is ha azt anonim módon teszik fel egy anonim személyre."
válasznak hogy lehet létjogosultsága minden olyan kérdésre amiben ez a szó szerepel?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!