Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik bent dohányoznak a lakásukban?
Számomra ez kicsit szinte ijesztő és az igénytelenség netovábbja.
Annyi önkontroll és igényesség nincs bennük, hogy legalább rendezett körülmények között éljenek illetve hogy kibírják azt, hogy nem gyújtanak rá 15 percenként a lakásban.
Az alattam lévő lakásban az egyik korábbi bérlő rendszeresen a wc-n ülve dohányzott. Emiatt az én wc-mbe is bejött a füstje/szaga, és rendesen megmaradni sem lehetett ott. Nem tudtam elmenni a saját lakásomban, a saját budimra egy isteneset sz@rni, mert megfulladtam amint ráültem. A szellőző meg azéet van, hogy a sz@rszagot kivigye, ezért letapasztani sem lehet. Utána a tulaj ráparancsolt hogy ezt az erkélyen csinálja, na onnantól kezdve meg ablakot nyitni nem lehetett. (Erősen láncdohányos volt emiatt konkrétan 10-15 percenként hallani lehetett hogy már gyújt rá a következőre, amikor otthon volt). Igazán "élveztem" azt az időszakot, amikor még a wc-n is ÉS az erkélyen is dohányzott. Bejött a lakásba a szaga, de még kiszellőztetni sem lehetett.
Nem vagyok egy haragtartó, vagy rossz ember, de remélem ezután elviszi a tüdőrák.
A dohányosok nem rongy emberek, valamiért dohányoznak (lehet betegség, ,vagy csak egy rossz hobbi) de nagyon sokan ugyanúgy dolgoznak/tanulnak (vagy egyszerre mindkettőt) mint egy nem dohányzó ember. És a nem dohányzók között is vannak olyanok, akik csak ülnek a popójukon és semmit sem csinálnak.
Viszont a kérdésrre válaszolva, engem nem zavar, ha valaki dohányzik, az sem, ha körülöttem. Az viszont igen, amikor kocsiban, vagy lakásban. Tisztelje már meg a dolgait annyira, hogy nem pöfékeli tele dohányfüsttel. De ha már bent dohányzik, legalább szellőztessen redszeresen, hogy legalább egy része a szagnak kimenjen.
Mindenük büdös lesz, tapasztalat, apum a lakásában dohányzik és mindene büdös.
Sokkal többet ártanak a saját passzív dohányzásukkal maguknak is.
Ha valamelyik családtagjukat állandó passzív dohányzásra kényszerítik, arról sajnos megvan a rossz véleményem.
Hogy jön ide az, hogy ugyanúgy dolgozik stb? Nem lesz felsőbbrendűbb ettől. Ugyanígy igénytelenség még és borzasztó bunkóság, ha ezzel mást zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!