Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik bent dohányoznak a lakásukban?
Figyelt kérdés
Számomra ez kicsit szinte ijesztő és az igénytelenség netovábbja.
Annyi önkontroll és igényesség nincs bennük, hogy legalább rendezett körülmények között éljenek illetve hogy kibírják azt, hogy nem gyújtanak rá 15 percenként a lakásban.
2022. ápr. 10. 22:50
1/19 anonim válasza:
Én már eleve szánalmasnak tartom a dohányzó embereket. Ha nem a lakásban dohányzik, akkor is szánalmas.
2/19 A kérdező kommentje:
Én sem dohányzom :D de az legalább valami, ha valaki veszi a fáradtságot kimenni illetve nem szipákol el napi 2 dobozzal.
2022. ápr. 10. 22:56
3/19 anonim válasza:
Ne felejtsük el, hogy régebben ez nagyon sok háztartásban teljesen hétköznapi dolognak számított, illetve éttermekben, szállodákban is engedélyezett volt.
4/19 anonim válasza:
ha neki OK a dohányzás, akkor miért menne ki?
5/19 anonim válasza:
Semmi. A saját lakásában azt csinál, ami neki jólesik.
6/19 anonim válasza:
Hogy mi? Miert nem all masok nyitott ablaka ala, miert a sajat otthonat budositi?
Amugy vettem mar felujitando lakast, akiben okadnivalo cigarettabuz volt sarga falakkal. Miutan a festeket is lekapartak, teljes felujitast akartam eleve, teljesen mindegy volt.
7/19 anonim válasza:
Gyűlölöm és megvetem őket! Én akármelyik dohányosnál százszor többet érek, rendkívül értékes tagja vagyok a társadalomnak, a dohányosok meg rongy emberek.
9/19 anonim válasza:
Saját lakásában azt csinál, amit akar
10/19 anonim válasza:
Nekem a szüleim amikor meg kicsi voltam bent dohányoztak. Utáltam, mert mindig minden ruhám és még a hajam is bűzlött. Azóta szerencsére erről leszoktak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!