Mi az első benyomásotok egy olyan lányról, aki indokolatlanul sokszor, szinte minden szituációban nevet/mosolyog?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 15:38
1/19 anonim válasza:
Nagyon ellenszenves. Sok ilyen lányt ismertem és mindegyikről kiderült, hogy sunyi, alattomos, gonosz dög. Megjátszós, kétszínű. Sohasem csaltak meg a megérzéseim. Úgyhogy az ilyentől feláll a szőr a hátamon és az első perctől kezdve kerülöm, amennyire lehet.
2/19 anonim válasza:
Amíg nem rossz, szomorú dolgokon mosolyog addig minden rendben. Sokan hiperaktívak, szeretik az életet. Sok ilyen boldog embernek volt nagyon nehéz időszaka és így lépett túl rajta
3/19 anonim válasza:
Ha mindig mindenen vigyorog akkor valami nem stimmel.
4/19 anonim válasza:
Hát, ha nem kétszínű és nem csak műmosoly, akkor nincs vele baj. Viszont nagyon sokan csak megjátsszák, hogy milyen kis cukik, kedvesek, mosolygósak, a hátad mögött meg elhordanak mindennek.
5/19 anonim válasza:
Ha műmosoly, akkor azt, hogy megjátssza magát és még azt sem szabad elhinni neki, amit kérdez.
Ha igazi mosoly, akkor azt, hogy nagyon zavarban van, lehet, hogy szociális fóbiás.
6/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi van mögötte.
Ha őszintén mosolyog nálam plusszpont.
Tipikus műmosolyt nem szeretem.
Van aki az idegeségét próbálja vele leplezni, náluk nem zavar mert tudom nem direkt van.
7/19 anonim válasza:
Nekem szerintem szimpatikus lenne 😀
8/19 anonim válasza:
Nem szimpi, mert valószínűleg a zavarában-, esetleg a beszélgetés témájához való nem értésének a leplezése miatt cselekszik így.
9/19 anonim válasza:
"valószínűleg a zavarában-, esetleg a beszélgetés témájához való nem értésének a leplezése miatt cselekszik így"
Ha ezt is venném észre, attól még nem lenne feltétlenül ellenszenves. De azért az se lenne mindegy, hogy hány évesen ilyen valaki. Minél fiatalabb, annál természetesebb - viszont minél idősebb, annál butácskábbnak könyvelném el.
10/19 anonim válasza:
Regebben azt, hogy fogyatekos, manapsag, hogy valami motivacios konyvben olvasta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!