Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az első benyomásotok egy...

Mi az első benyomásotok egy olyan lányról, aki indokolatlanul sokszor, szinte minden szituációban nevet/mosolyog?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 10. 15:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon ellenszenves. Sok ilyen lányt ismertem és mindegyikről kiderült, hogy sunyi, alattomos, gonosz dög. Megjátszós, kétszínű. Sohasem csaltak meg a megérzéseim. Úgyhogy az ilyentől feláll a szőr a hátamon és az első perctől kezdve kerülöm, amennyire lehet.
2022. ápr. 10. 15:46
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Amíg nem rossz, szomorú dolgokon mosolyog addig minden rendben. Sokan hiperaktívak, szeretik az életet. Sok ilyen boldog embernek volt nagyon nehéz időszaka és így lépett túl rajta
2022. ápr. 10. 15:48
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha mindig mindenen vigyorog akkor valami nem stimmel.
2022. ápr. 10. 16:06
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha nem kétszínű és nem csak műmosoly, akkor nincs vele baj. Viszont nagyon sokan csak megjátsszák, hogy milyen kis cukik, kedvesek, mosolygósak, a hátad mögött meg elhordanak mindennek.
2022. ápr. 10. 16:06
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Ha műmosoly, akkor azt, hogy megjátssza magát és még azt sem szabad elhinni neki, amit kérdez.

Ha igazi mosoly, akkor azt, hogy nagyon zavarban van, lehet, hogy szociális fóbiás.

2022. ápr. 10. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ, hogy mi van mögötte.

Ha őszintén mosolyog nálam plusszpont.

Tipikus műmosolyt nem szeretem.

Van aki az idegeségét próbálja vele leplezni, náluk nem zavar mert tudom nem direkt van.

2022. ápr. 10. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem szerintem szimpatikus lenne 😀
2022. ápr. 10. 16:37
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem szimpi, mert valószínűleg a zavarában-, esetleg a beszélgetés témájához való nem értésének a leplezése miatt cselekszik így.
2022. ápr. 10. 22:03
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

"valószínűleg a zavarában-, esetleg a beszélgetés témájához való nem értésének a leplezése miatt cselekszik így"

Ha ezt is venném észre, attól még nem lenne feltétlenül ellenszenves. De azért az se lenne mindegy, hogy hány évesen ilyen valaki. Minél fiatalabb, annál természetesebb - viszont minél idősebb, annál butácskábbnak könyvelném el.

2022. ápr. 16. 12:53
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Regebben azt, hogy fogyatekos, manapsag, hogy valami motivacios konyvben olvasta.
2022. ápr. 17. 18:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!