Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az első benyomásotok egy...

Mi az első benyomásotok egy olyan lányról, aki indokolatlanul sokszor, szinte minden szituációban nevet/mosolyog?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 10. 15:38
1 2
 11/19 Cubina ***** válasza:
62%

A kicsit ostobák is szoktak mindenen nevetni, mosolyogni, mert semmihez sem tudnak hozzászólni, ezért csak a mosolyt tudják hozzáadni a témához.

És van még a másik idétlen csoport, akik ránéznek egy idős nénire/bácsira, vagy akárki, akármi másra, és kitör belőlük az ostoba vihogás. Ők maguk sem tudják, hogy min röhögnek.

2022. ápr. 24. 16:18
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert szeretetre vágyik. Úgy gondolja, aki vidám és pozitív, azt majd szeretni fogjak. Szeretne megfelelni másoknak.
2022. ápr. 24. 18:44
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem zavarban van sokszor.
2022. máj. 1. 08:19
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Példát is írj. Mert így szimplán azt is jelentheti, hogy te félreérted.
2022. máj. 1. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
De amugy 13-assal értek egyet. 14-es vagyok. Illetve lehet tök máson mosolyog mint amiről szó van, és te félreérted.
2022. máj. 1. 16:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Igazából én lennék az a lány :)

Nem erőltetem, nekem ez így magától jön (és nyilván a "szinte minden szituációban" az nem azt jelenti, hogy ha szomorú vagyok vagy mérges, akkor is vigyorgok mint a tejbetök)csak így az alap arckifejezésem és néha a nagyon rossz poénokon is tudok röhögni.

És arra voltam kíváncsi, hogy ez másoknak, akik nem ismernek annyira, azoknak ez mennyire lehet zavaró/idegesítő.

2022. máj. 4. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Én is ilyen vagyok, és sajnos sok embernek ez negatív, pedig igazából csak vidámság viszek a társaságba.
2022. máj. 8. 16:20
 18/19 anonim ***** válasza:
19%
Hogy beteg. Nincs baj az elméjével? Dolgoztam pszichiátrián és a betegek nagy része egész nap mosolyog, nevet mindenen.
2022. máj. 9. 12:13
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
Egy kiegyensúlyozott, normális társadalomban ez normális lenne. Itt meg mindent mögéképzelnek. Egyszer beköltöztem egy albérletbe és másnap az egész szintnek bemutatkoztam. Tehát becsöngettem a lakásokba és mondtam, h.én vagyok az új lakó stb. Csak idősek voltak a szomszédaim. Pár hét múlva kiderült, hogy az egyik szomszéd néni azon kattog azóta, hogy milyen hátsó szándékom volt ezzel. Komolyan, annyira agybetegek élnek köztünk…
2022. máj. 9. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!