Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! A nyilvános...

Lányok/nők! A nyilvános mosdókban ti jobban vigyáztok a mellékhelyiség tisztaságára, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Hölgyek, nektek mi a tapasztalatotok akár az áruházi, akár az iskolai mosdók állapotával kapcsolatban? Jobban vigyáztok, mint a férfiak, vagy ugyanolyan igénytelen az állapot általában? Láttatok már durva dolgokat? Ha igen, mi volt az? (A kérdés oka: én férfiként mindig is azt gondoltam, hogy igénytelenebbek vagyunk, de vajon igaz-e)

2022. ápr. 3. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Hiába hegyezed ki a kérdést a férfiakra, köztudottan a női mosdók a mocskosabbak.

Sok nő ezért -ha teheti- a férfi wc-t használja inkább.

2022. ápr. 3. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:

11# Akkor használják a ffit, amikor a nőiben tömeg, sor van, messze nem a tisztasága miatt. Sőt, minden mindegy alapon, csak, ha már nagyon kell, a nőihez képest akkora lepra.

A családi viták visszatérő eleme az apuk wc használati módja, hogy mit hagynak maguk után, tehát nem egy nehéz kérdés ez.

2022. ápr. 3. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

Láttam már telibe fröcsögött fosos női wct munkahelyen, plázában. Véres ülőkék, le nem húzott budi stb..

A legdurvább a demjéni gyógyfürdőben (nem a barlangfürdőben, hanem mellette) volt. Az alsó szinten a wc eldugulva a sok papírtól. Tele hugyozva a föld is, papírok mindenütt. Tömémy ammónia szag. Felső szinten ugyanez, de még a folyosóról is lehetett érezni a húgy szagot. A padló vizes volt, vagy talán inkább húgyos... Undorító.

2022. ápr. 3. 20:08
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem egyszer a takarítónő mesélte, hogy női mosdók sem sokkal tisztábbak, bár én azt hittem. Valamint, hogy az irodaházi wc-k sincsenek igényesebben ott hagyva, mint az üzemi wc-k. Pedig az előbbieket diplomás emberek használják, utóbbiakat, meg szakmunkások.
2022. ápr. 3. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
Függ attól hogy mennyire gyakran takarítják a mosdó, meg hogy sokan, vagy kevesen használják (vagy éppen milyen tudatállapotban vannak a mosdóba járók) de olyan huu de nagy szörnyűségekkel sosem találkoztam.
2022. ápr. 3. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
31%

A diákmunkám során egy plázában dolgoztam, ahol többek között a mosdókat is rendszeresen ellenőriztem és tapasztalataim alapján a férfi mosdók (oda is lazán bementem, amikor épp ellenőriznem vagy töltenem kellett) a tisztábbak.

Nálunk általában óránként (sűrű napokon fél óránként) tisztítottuk, csekkoltuk a mosdókat, és a női általában piszkosabb volt (igaz, jóval többen is használták, mint a férfit).

Kapásból vért én nem láttam férfi mosdóban, ellenben a nőiben többször véres volt az ülőke vagy a padló, a betét a földön (hogy miért nem lehet kidobni... ), valamint a csak a nőknél láttam olyat, hogy papírral körbefedik az ülőkét, ami nem baj, csak utána otthagyják, vagy a földre söprik...

24/L

2022. ápr. 3. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Szakrendelőben dolgozom karbantartóként,volt,hogy a női durvábban nézett ki...mondjuk a takarítók munkáját nem követem,ha nem takarítják megfelelően akkor lehet,hogy elég hozzá egy-két mellékakiló-pisilő,szemetelő néni,és olyan hatást kelt,mintha a nők 90%-a ilyen lenne.
2022. ápr. 5. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!