Lányok/nők! A nyilvános mosdókban ti jobban vigyáztok a mellékhelyiség tisztaságára, mint a férfiak?
Hiába hegyezed ki a kérdést a férfiakra, köztudottan a női mosdók a mocskosabbak.
Sok nő ezért -ha teheti- a férfi wc-t használja inkább.
11# Akkor használják a ffit, amikor a nőiben tömeg, sor van, messze nem a tisztasága miatt. Sőt, minden mindegy alapon, csak, ha már nagyon kell, a nőihez képest akkora lepra.
A családi viták visszatérő eleme az apuk wc használati módja, hogy mit hagynak maguk után, tehát nem egy nehéz kérdés ez.
Láttam már telibe fröcsögött fosos női wct munkahelyen, plázában. Véres ülőkék, le nem húzott budi stb..
A legdurvább a demjéni gyógyfürdőben (nem a barlangfürdőben, hanem mellette) volt. Az alsó szinten a wc eldugulva a sok papírtól. Tele hugyozva a föld is, papírok mindenütt. Tömémy ammónia szag. Felső szinten ugyanez, de még a folyosóról is lehetett érezni a húgy szagot. A padló vizes volt, vagy talán inkább húgyos... Undorító.
A diákmunkám során egy plázában dolgoztam, ahol többek között a mosdókat is rendszeresen ellenőriztem és tapasztalataim alapján a férfi mosdók (oda is lazán bementem, amikor épp ellenőriznem vagy töltenem kellett) a tisztábbak.
Nálunk általában óránként (sűrű napokon fél óránként) tisztítottuk, csekkoltuk a mosdókat, és a női általában piszkosabb volt (igaz, jóval többen is használták, mint a férfit).
Kapásból vért én nem láttam férfi mosdóban, ellenben a nőiben többször véres volt az ülőke vagy a padló, a betét a földön (hogy miért nem lehet kidobni... ), valamint a csak a nőknél láttam olyat, hogy papírral körbefedik az ülőkét, ami nem baj, csak utána otthagyják, vagy a földre söprik...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!