Ti mit reagálnátok ha a barátotok lefotózna miközben kakiltok?
Gyerek helyében megpróbálnék valahogy visszavágni de ne túl görcsösen minden áron, mert az is csak további szopatáshoz vezet.
Barát helyében, meghallgatnám szegény gyerek siralmait és próbálnék nem tudomást venni a képekről(nem röhögni, nem terjeszteni). Esetleg ha nagyon segíteni akarok neki akkor a visszavágásban, mert tőlem kevésbé számítana rá az elkövető.
Nagyon kapálózni nincs értelme, mert annál tovább fogják vele szívatni.
Mondjuk ez már kimeríti a zaklatás fogalmát de nektek kell lerendezni, mert ha bevontok tanárokat, szülőket akkor jó eséllyel csak még inkább eldurvul a helyzet.(nem fogják tovább terjeszteni a képeket de még jobban ki fogják közösíteni a srácot)
Esetleg meglehet próbálni megbeszélni a sráccal aki elkezdte terjeszteni de talán nem az empátia az erőssége ha már ezt elkövette.
1-es voltam
Bocs de szerintem a korosztályodnak elment az esze. De komolyan. Bele vagytok hülyülve az internetbe és nem tudjátok hol a határ.
Én ráborítanék egy falon kólát az ötletgazda nadrágjára a seggénél és megkérnék valakit, hogy közben fotózzon ezerrel. Aztán elkezdném osztani a képet "shit happens" felirattal.
Nem tudom milyen szánalmas ostoba hülyegyerek nem érzi át a tetteinek a súlyosságát, vagy nem gondolja át, mielőtt ilyet csinál. Biztos most ő a nagy király, mert megaláz valakit. Lehet hogy annak a gyereknek már csak ennyi kellett hogy elgondolkodjon az öngyilkosságon (remélem hogy nem így van, de ezt mi soha se tudhatjuk, ezért nem kéne ilyet csinálni)
Én biztos hogy feljelenteném azt a gyökeret, aztán ha nem érezném számomra elfogadhatónak az ítéletet, akkor olyan szinten megaláznám, hogy a szüleinek muszáj legyen kivenni az iskolából is. Had érezze a törődést
#7 tételezzük fel megcsinálja. Szerinted hányan fognak mellé állni az osztályából és bólogatni, hogy megérdemelte az illető és hányan fogják még jobban kiközösíteni, mert a haverjukat kirúgatta.
Magáért kell kiálljon ne másokkal elvégeztesse a piszkos munkát, mert ezzel csak még inkább olyan helyzetbe sodorja magát, hogy mindenki utálni fogja.
Barát? Hát már e szó jelentését se ismeritek? Ez nem barát,
ez ellenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!