VV _VILLA_? Avagy ti mennyi pénzért volnátok hajlandók tömegszállásra költözni?
"15 idegen emberrel közös hálószobát és WC-t bevállalni, azt a hajléktalanság széléről vagy súlyos lakhatási válságból menekítették ki."
Figyi, én 500 fontot FIZETEK havonta nagyon hasdonlóért :)
És semennyiért.
Annak,aki megnyeri,nyilván megéri azt a valamivel több,mint 3 hónapot elviselni.
Mentálisan valóban nagyon megterhelő lehet.
Pszichológiailag nem is alkalmas erre mindenki.
Villának tényleg nem nevezném.
Gondolom a "luxus" dolgokat is korlátoltan lehet használni,mint szauna,jakuzzi vagy szolárium,ha ezek luxusnak számítanak.
A cigi is fejadagra van kiszámolva gondolom,ahogy a kaja is full átlagos.
Ami kifejezetten gáz,hogy 14-15 emberre 2 db wc és 2b zuhanyzó van,ami nagyon kevés.
Ennek legalább a duplája lenne indokolt.
Én folyton azt látom,hogy be vannak takarózva,tehát gyanítom a fűtés sem 24 fokon megy éjjel-nappal.
Akik nem nyernek nekik aztán végképp nem éri meg szerepelni,1-2 játékos tudott profitálni belőle,pl Majka vagy Anikó.
A növekvő ingatlanárak miatt ma már 36 millióból max egy lakás ára jön ki,miután leadózta a nyertes a nyereményadót.
Nézd, iskolásként a táborok alkalmával az ilyesmit az ember megtapasztalja és ennek nincs köze a hajléktalansághoz...
A villa lakóknál is gyanús, hogy nem azért mentek oda, mert nincs hol lakni (??? :D...) hanem valami egészen más - hírnév, pénz, magyarul a becsvágy.
De persze nem kizárt, hogy valaki azért megy be egy showműsorba, mert épp nincs hol laknia... de az ilyen ha nem akar szerepelni megbújna egy sarokban és a műsor előtt kiszórnák (ha én lennék a produkciós vezető ezt azért keményen felmérném, hogy exhibicionista emberek menjenek a villába, mert azok fogják csinálni a "műsort", nem érdekem hogy valakit lelkisegély szolgálatként ott melegítsek...). Ebből kiindulva hogy gondolod mégis?
A villa természetesen mindenkinek jó esetben a klasszikus villát jelenti, de megint csak a műsor szemszögéből nézve, ki a franc nézné ha az lenne a neve, hogy valóvilág - lakás?
Azért tv-be ne menj dolgozni... :D
jaj szegényem lehúzol 3-4 évet és vége. Én 19 éves korom óta albérletben élek másokkal, ami nem vidám és fun mint neked. Nekem dolgoznom is kellett mellette nem csak viccmunkákat mint gyorséterem.
A kollégium arany élet! Bárcsak visszamehetnék kollégistának
7: Szoktam szerepelni TV-műsorokban, sorozatokban és mozifilmekben.
De a gázsiért nem kell ilyen ratyi körülmények közé költöznöm, azt amellé kapom, hogy közben a duplakomfortos belvárosi lakásomban lakom, amit nem kell megosztanom senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!