VV _VILLA_? Avagy ti mennyi pénzért volnátok hajlandók tömegszállásra költözni?
""kik lennének hajlandók ilyen rossz körülményeket bevállalni, mint abban az állítólagos luxusvillában vannak". Egy percig sem tagadtam, hogy abba a műsorba exhibicionista, két fillért nem érő emberek jelentkeztek."
Én nem a szereplőkről beszéltem, hanem hogy az itteni fórumozók közül kik lennének, arra voltam kiváncsi.
Többen írtak is választ, értették, miről van szó. :)
És én is értem őket.:)
18. vagyok. Igazad van ilyen szempontból nem válaszoltam. Ha hozzám csapsz 1 milliárdot én már holnap be is költözöm. Egyébként engem jobban zavarna az, hogy kamerák vesznek minthogy 14 emberrel kellene közös helyiségben aludnom. Ilyen szempontból a 21. kommentedik meg csak 1 darab érdemi választ kaptál.
Az első válaszomat arra a kommentedre írtam, amikor megkérdezted a 2. válaszadótól, hogy miért fizet hasonlóért. Én erre írtam elsőnek választ, hogy bizony van olyan akinek ilyen körülményekért még fizetni is kell. Megnéztem amit belinkeltél, na mi 5-en éltünk egy harmad ekkora szobában.
Ne haragudj de mit értesz te középosztálynak ma Magyarországon? Mert valamelyikünk nagyon el van tévedve ebben az élet nevű dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!