Csak nekem volt ez a mai nap ilyen kimagaslóan gyász?
Figyelt kérdés
Milyen volt a napod? Miért?2022. márc. 30. 18:35
1/5 anonim válasza:
nem volt jó, egyik nyugdíjas elkezdett velem kötekedni a lépcsőházunkban hogy a házban nem lehet kutyát tartani, csak a többi lakó engedélyével. Nem tudta felfogni hogy nincs kutyám, soha nem is volt.
2/5 anonim válasza:
Tegnap esti két chilis csülkös bab után reggel volt a wc-n egy kemény fél órám, pár prüszkölés után jött kettő reccsenés majd egy durranás.
Ma délután már mentem fehér festékért, mert a fehér fal enyhén barna szitanyomott lett.
Segítőkész volt az eladó, lemosható festéket ajánlottak.
3/5 anonim válasza:
Megfáztam, elnéztem egy emailt, ami miatt rossz helyre mentem, egyetemen bukásra állok az egyik tárgyamból. :D
Nyilván lehetne rosszabb, de nem az én napom volt a mai.
4/5 anonim válasza:
2-es!
Te állat!
Kólát is kiköptem a röhögéstől.
5/5 anonim válasza:
Hmmm, szerintem egy afrikai bányában rohadó embernek rosszabb napja volt nálad. Gondolj erre. Mármint, hogy mindig van lentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!