Mennyire tudtok rácsavarodni a gy válaszolgatásra?
Már inkább csak olvasok a fele kamu..
Most a depi a sok alvás a céltalansàg a téma ..n3ha a milyen bicajt vegyek orszàgutot vagy gravelt..
De a favorit még mindig az ezotéria a manifesztràlás a vonzàs törvénye az ikerlàng stb.amit itt hallottam elösször meg a jelekről a testbeszédről..jah meg a karma ..
Dehàt ha buvárruha van semmi értelme az egésznek.. bàr azzal is lehet mélyre sülyedni az is biztos egy jel..
Oldal indulása óta itt vagyok.
Ha leírnám melyik itt felépített karakterek vagy kérdések mögött voltam értelmi szerzőként,amik híressé tették ezt az egészet,sokan belémvágnák lehet a rambokést is.De mindegy én jól elvoltam, néha tényleg könnyesre röhögtem magam mikor unatkoztam,és jöttem az igét hírdetni ide.
Nekem is àruld el telon hogy tudom az oldalt tiltani..ezt meg a hoxát..itt üzent hitegetett és nem akarom többet olvasni
Facen is kikellett iktatnom az ment..
Szoval max megirhatod hogy tiltod az oldalt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!