Adsz második esélyt, ha valaki visszaélt a bizalmaddal?
Én egyelőre kénytelen vagyok "nyelni és tűrni" valakinek, akitől - bizonyos értelemben - függ egyfajta "jóléti állapotom".
Még éjszakánként sincs teljesen nyugtom, hogyan szabaduljak meg kulturáltan az illető személyétől.
Nyilván azon vagyok, hogy egérutat nyerjek valahogy a helyzetből, mert egy korábbi tapasztalatom szerint SEMMIFÉLE ESÉLYT nem lehet annak adni, aki tényleg komolyabban eljátszotta a bizalmamat...
Utolsó kommentelő: lehet hogy ha szakembertől segítséget kérnél, jó ötletei lennének. Sokszor segít az, ha valaki kívülről lát egy bizonyos helyzetet és ráadásul szakember is.
A kérdésre: én nem igazán vagyok rá képes. Emberi kapcsolataimban tapasztaltam már olyat, hogy valakivel sok évig voltam jóban, tudott rólam olyan dolgokat is, amelyeket mások nem. Kezdődött egy időszak valamikor, hogy nem válaszolt a leveleimre. A legrosszindulatúbb pletykák kitalálójának mondta el, hogy ő már nem szeretne velem jóban lenni és "milyen idegesítő hogy nem veszem észre a megválaszolatlan levelekből, hogy már nem akar velem jóban lenni". Olyanokat is mondott a rosszindulatú illetőnek, amelyeket csak ő tudhatott, senki más.
Jópár évig nem beszéltünk. Utána felvettük egymással a kapcsolatot, de engem valami megakadályoz, hogy nyissak felé. Amit magáról mond, azt meghallgatom, de én nem igazán tudok felé nyitni.
Nem, nem szoktam.
Minden egyes alkalommal, amikor úgy gondoltam, na jó, most kivételt teszek, pont arra volt jó, hogy megerősítsen abban, hogy nem kellett volna.
6-os kommentelő: JOGI pályafutása volt fiatalon annak a férfinak, akiről írok. (Tehát eléggé "szakértő"...)
Inkább a "kettős játszmahelyzet" zavar jobban: ha valaki "szerelmes" a volt feleségébe, én miért vagyok egy kicsit "pótlék"???
Ui: szerencsére NINCS testi kapcsolatunk egymással, DE SOHA NEM IS LESZ!!! (Nem vagyunk egymásnak annyira esetei...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!