Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Adsz második esélyt, ha...

Adsz második esélyt, ha valaki visszaélt a bizalmaddal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 01:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha. Nálam mindenkinek egy lapja van.
2022. márc. 29. 01:52
 2/26 A kérdező kommentje:
1: És akármit is követett el?
2022. márc. 29. 01:56
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben arról volt szó, hogy ha visszaélt a bizalmammal. Ezt soha senkitől nem toleráltam.
2022. márc. 29. 02:15
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Én is a nemre szavazok. Nemrég adtam egy második esélyt, arra alapozva, hogy van annyira különleges az illető, hogy kivételt tegyek a kedvéért, és hogy felszabadítsam magam bizonyos berögződéseim alól, de nem érte meg. Rohadtul ráfáztam. Az utóbbi évek leghülyébb döntése volt, hogy reménykedtem benne, értékeli annyira a kapcsolatunkat, hogy megemberelje magát. Még jobban megerősített benne, hogy nem szabad második esélyt adni, mert aki egyszer átlép egy határt, megteszi újra és újra...
2022. márc. 29. 02:46
 5/26 anonim ***** válasza:
68%

Én egyelőre kénytelen vagyok "nyelni és tűrni" valakinek, akitől - bizonyos értelemben - függ egyfajta "jóléti állapotom".

Még éjszakánként sincs teljesen nyugtom, hogyan szabaduljak meg kulturáltan az illető személyétől.

Nyilván azon vagyok, hogy egérutat nyerjek valahogy a helyzetből, mert egy korábbi tapasztalatom szerint SEMMIFÉLE ESÉLYT nem lehet annak adni, aki tényleg komolyabban eljátszotta a bizalmamat...

2022. márc. 29. 03:12
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó kommentelő: lehet hogy ha szakembertől segítséget kérnél, jó ötletei lennének. Sokszor segít az, ha valaki kívülről lát egy bizonyos helyzetet és ráadásul szakember is.

A kérdésre: én nem igazán vagyok rá képes. Emberi kapcsolataimban tapasztaltam már olyat, hogy valakivel sok évig voltam jóban, tudott rólam olyan dolgokat is, amelyeket mások nem. Kezdődött egy időszak valamikor, hogy nem válaszolt a leveleimre. A legrosszindulatúbb pletykák kitalálójának mondta el, hogy ő már nem szeretne velem jóban lenni és "milyen idegesítő hogy nem veszem észre a megválaszolatlan levelekből, hogy már nem akar velem jóban lenni". Olyanokat is mondott a rosszindulatú illetőnek, amelyeket csak ő tudhatott, senki más.

Jópár évig nem beszéltünk. Utána felvettük egymással a kapcsolatot, de engem valami megakadályoz, hogy nyissak felé. Amit magáról mond, azt meghallgatom, de én nem igazán tudok felé nyitni.

2022. márc. 29. 04:22
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem szoktam.

Minden egyes alkalommal, amikor úgy gondoltam, na jó, most kivételt teszek, pont arra volt jó, hogy megerősítsen abban, hogy nem kellett volna.

2022. márc. 29. 06:23
 8/26 anonim ***** válasza:
48%
Azért nagyban függ attól, hogy mi történt, így nem lehet se igent, se nemet válaszolni. Hogy mi a te elvárásod és mi az ő bűne, nagyon nem mindegy. Bűn-e egyáltalán, vagy az elvárást nevezzük annak, esetleg az egy esély is egyel több volt mint ami járt, olyan a tett súlya.
2022. márc. 29. 06:26
 9/26 anonim ***** válasza:
25%

6-os kommentelő: JOGI pályafutása volt fiatalon annak a férfinak, akiről írok. (Tehát eléggé "szakértő"...)

Inkább a "kettős játszmahelyzet" zavar jobban: ha valaki "szerelmes" a volt feleségébe, én miért vagyok egy kicsit "pótlék"???

Ui: szerencsére NINCS testi kapcsolatunk egymással, DE SOHA NEM IS LESZ!!! (Nem vagyunk egymásnak annyira esetei...)

2022. márc. 29. 06:38
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Soha
2022. márc. 29. 06:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!