Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Adsz második esélyt, ha...

Adsz második esélyt, ha valaki visszaélt a bizalmaddal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 01:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

Ha rendelkezik elég érzelmi intelligenciával, elképzelhető hogy meg lehet beszélni vele.

Szakember alatt olyan pszichológust értettem, akinek elmeséled: milyen helyzetben vagy ezzel a férfivel és miért érzed magad úgy, ahogy.

2022. márc. 29. 06:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy adtam embereknek egy második esélyt, de mindig rájöttem, hogy hibáztam, mert semennyire sem változtak.

Szóval ezentúl mindenkinek csak 1 esélye van.

2022. márc. 29. 07:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

11-es válaszoló: már "kielemeztük", hogy miért voltam olyan helyzetekben az életemben, amilyenben voltam. Szerintem maradjunk ennyiben.

Gyásztanácsadót ismerek (nagyon aranyos szociális segítő nővér, szerzetesi örökfogadalmat tett.) Legfeljebb édesanyám viszonylag korai elhalálozása fájhat most a legjobban. 65 évet élt mindössze.

Egyelőre egy kicsit még az édesanyám "életét" élem, két és fél éves haláleset után. (Majd csak apránként "leválok" róla...) 13 kőkemény éven át kísértem a haldoklási fázisait.

Még VÉDEM A BECSÜLETÉT nagyon utólag is. Komoly élet-halál harcot vívtam, hogy itt tartsam még, de mennie kellett.

Mivel ebben van a legnagyobb gyakorlatom az életemben elgondolkoztam a hospice szakirányzatú hétköznapi foglalatosságon - természetesen idősebb, haldoklás felé tartó rászorulókat értek ezalatt.

Köszönöm a megértésedet!

2022. márc. 29. 07:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha a bizalmammal élt vissza, akkor nem adok második esélyt.

Más hiba esetén igen, de harmadikat már akkor sem.

2022. márc. 29. 07:26
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
4# Ebből azt kellett volna megtanulnod, hogy ne az alapján adj második esélyt, hogy az ember te számodra különleges, haném, hogy azt tapasztalod-e, hogy igazából, tudat alatt megváltozott.
2022. márc. 29. 07:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem adok masodik esèlyt. Az èn mottóm ezen a tèren, "Ha egyszer àtversz, az a te hibàd. Ha àtversz mègegyszer, az az èn hibàm.".
2022. márc. 29. 08:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. márc. 29. 08:25
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Barátnak adtam még egy esélyt azok után hogy kiderült hogy elmondott olyan dolgot másnak amire megkértem hogy ne mondja senkinek.

Hiba volt mert rájöttem hogy csak elmondta másnak is.

Nem ez lett a barátság végének az oka de azért megjegyeztem.Nem haragszom de nem óhajtok vele kokettálni pedig ő szeretett volna.

Bezzeg mikor ő megkért hogy tartsam a szám én tartottam.Ha én tettem volna ezt meg hogy kibeszélem a "titkát" akkor ő orded nagy cirkuszt rendezett volna hogy mit képzelek magamról :D

Na ezért ne adj eseélyt!🤣

Vagy adj és legalább megtanulod hogy mi a pálya,ahogy én is.

2022. márc. 29. 08:35
 19/26 anonim ***** válasza:
38%
18# De ennek van ám egy másik olvasata is. Nevezetesen, amikor benned csalódik valaki. Valaki olyan, akivel szeretitek egymást. Az ember gyarló, csinálsz valami f4szságot és ne adjon esélyt? Csak volt olyan az eddigi életedben amiben nyakig sáros voltál, tehát hibáztál már valaha? Naugye:) Illetve, ha konkrét esetet nézed ahol pletykafészek az illető, de másban mindenben jó, akkor ugyanúgy szereted, meg csináljátok azt, amiket eddig, de mondjuk ráülsz a szádra és a titkolandó ügyleteidet kihagyod a dumából. Az ilyen csalódás esetleg arra is megtanít, hogy a magánügyeidet egy fokkal diszkrétebben kezzeld, illetve a problémáidat mindig az illetékessel old meg. Akkor ritkábban lesz szükséged tanácsadóra. Aztán jöhet az életedbe egy klasszis titoktartó és helyreáll a rend:)
2022. márc. 29. 08:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes.
2022. márc. 29. 09:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!