Adsz második esélyt, ha valaki visszaélt a bizalmaddal?
Ha rendelkezik elég érzelmi intelligenciával, elképzelhető hogy meg lehet beszélni vele.
Szakember alatt olyan pszichológust értettem, akinek elmeséled: milyen helyzetben vagy ezzel a férfivel és miért érzed magad úgy, ahogy.
Volt, hogy adtam embereknek egy második esélyt, de mindig rájöttem, hogy hibáztam, mert semennyire sem változtak.
Szóval ezentúl mindenkinek csak 1 esélye van.
11-es válaszoló: már "kielemeztük", hogy miért voltam olyan helyzetekben az életemben, amilyenben voltam. Szerintem maradjunk ennyiben.
Gyásztanácsadót ismerek (nagyon aranyos szociális segítő nővér, szerzetesi örökfogadalmat tett.) Legfeljebb édesanyám viszonylag korai elhalálozása fájhat most a legjobban. 65 évet élt mindössze.
Egyelőre egy kicsit még az édesanyám "életét" élem, két és fél éves haláleset után. (Majd csak apránként "leválok" róla...) 13 kőkemény éven át kísértem a haldoklási fázisait.
Még VÉDEM A BECSÜLETÉT nagyon utólag is. Komoly élet-halál harcot vívtam, hogy itt tartsam még, de mennie kellett.
Mivel ebben van a legnagyobb gyakorlatom az életemben elgondolkoztam a hospice szakirányzatú hétköznapi foglalatosságon - természetesen idősebb, haldoklás felé tartó rászorulókat értek ezalatt.
Köszönöm a megértésedet!
Ha a bizalmammal élt vissza, akkor nem adok második esélyt.
Más hiba esetén igen, de harmadikat már akkor sem.
Barátnak adtam még egy esélyt azok után hogy kiderült hogy elmondott olyan dolgot másnak amire megkértem hogy ne mondja senkinek.
Hiba volt mert rájöttem hogy csak elmondta másnak is.
Nem ez lett a barátság végének az oka de azért megjegyeztem.Nem haragszom de nem óhajtok vele kokettálni pedig ő szeretett volna.
Bezzeg mikor ő megkért hogy tartsam a szám én tartottam.Ha én tettem volna ezt meg hogy kibeszélem a "titkát" akkor ő orded nagy cirkuszt rendezett volna hogy mit képzelek magamról :D
Na ezért ne adj eseélyt!🤣
Vagy adj és legalább megtanulod hogy mi a pálya,ahogy én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!