Adsz második esélyt, ha valaki visszaélt a bizalmaddal?
19 drága!Nem érted,igaz amit írtam?:D
NEM azért lett vége mert elmondta az intim titkomat másnak.
Más,sokkal rosszabb oka volt a barátság végének.Konkrétan az hogy qrva önző volt és mindig az esetek 90%-ban az Ő dolgaival kellett foglalkozni és mindig ugrani kellett neki mikor ő úgy döntött és ha nem tettem akkor hisztizett.Ne haragudj már ezt nem lehet bírni.10 évig ez ment.Nekem elég volt köszönöm szépen!Nyilván én is számíthattam rá de!ha épp nem én NEM hisztiztem hanem elfogadtam hogy épp nem ér rá velem foglalkozni pedig volt nehéz idő mikor kellett volna a lelki támogatás.Meg egyéb húzások is voltak ami utólag nagyon gáz.Én sem vagyok tökéletes és hibátlan ezt nem tudom hol írtam XD
Így érted??
Már nem.
Régen volt rá példa, hogy egy-két illető kapott második esélyt, de szépen visszaéltek vele.
Kérdés, hogy miért kéri a második esélyt?
Azért hogy ugyanazt ugyanolyan formában folytassa amit eddig?
Mit akar a második eséllyel?
Én már harmadik esélyt is adtam a barátaimnak. (Sőt, talán többet is...)
Aki viszont - már az ismeretség legelején - túlzottan ellenáll a jóindulatú megkeresésemnek, annak nincs több lehetőség!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!