Mi lehet az oka annak, hogy cikinek tartom a felszabadult/érzelemteli megnyilvánulásokat és en bloc örökké nihilista vagyok?
Arról jutott eszembe, hogy munkahelyen rendszeresen bratyizgatós, mesélgetős beszélgetések zajlanak (család, barátnő, hű se kellemes idő volt stb) és ezeket mindent kínosként élem meg.
Egy jót sosem mosolygok az emberekre, mert egyrészt nulla kötődésem van hozzájuk másrészt cikinek tartom az érzéseimet kinyilvánítani. Legtöbbször rosszul is vagyok tőlük és kerülöm őket ha lehet, barátaim sincsenek. Semmilyen téma nem érdekel max a foci és politika, de arról sem tudok lelkesedéssel beszélni max csak tőmondatokban.
Ha valaki elkezd velem jópofizni kényelmetlenül érzem magam és először "ühümözök" majd inkább a telefonomba bújok, hogy érezze én itt semmit nem akarok.
Akkor van egy kutyám akit a mai napig nem merek felszabadultan a nevén szólítani, mert cikinek tartom ha a szomszéd meghallja.
Azt is cikinek tartom ha más gyerekét kell meglátogatni vagy megkérdezni hogy vannak. Buliktól is irtózom, mert feszengek ha táncolni kéne. Inkább atomrészegre innám magam minthogy táncolva elengedjem magam főleg, hogy ronda alkatom van.
Szóval gőzöm sincs ez milyen probléma és mit kéne változtatnom (ha egyáltalán kellene és nem alapból ilyen kőszívű személyiség vagyok). Szerintetek?

Valszeg hogy nem volt benne részed. Nem röhögtél még soha felszabadultan senkivel hogy a hasad is fáj es nem tudod mennyire szanalmas ehhez képest ha magadban röhögsz egyedul otthon emberutálóként.
Teljesen más egyedul nézni is egy meccset meg az hogy egyszerre ugrik fel mindenki es boldog vagy egyszerre sírnak:D
Meg stb

Utálok mozogni és sportolni. Azt is cikinek tartom. Múltkor voltam konditeremben, egy fickó fújtatott mint egy ostoba ripacs illetve a kigyúrt izomagyak szánalmasan stírölték a csajokat azok meg kerülgették őket mintha valami NatGeo dokumentumsorit néznék. Qrva szánalmas volt!
Tiszta óvoda!

Ha ennyire utálsz minden emberi interakciót egy barátod sincs stb akkor nálad valami másképp van bekötve. Ezt egyedül megváltoztatni biztos nem tudod, vagy megérteni sem biztos.
Nem tudom hogy élvezed az életet, rém szomorú amit írtál. Ezt úgy mondom, hogy én nem vagyok nagy barátkozós alkat, de hozzád képest azt lehet mondani a "társaság lelke vagyok"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!