Ferfiak! Ha egy fiatalabb lany minden alkalommal amikor elsetalsz elotte a rad nez, akkor mit gondolnal?
Figyelt kérdés
Es vannak korulotte baratai is, tehat nem csak nez ki a fejebol.2022. márc. 25. 22:12
1/17 anonim válasza:
Semmit, valószínűleg észre se venném, hogy néz, hacsak nem nézem meg valamiért én is őt.
2/17 A kérdező kommentje:
Ja, kimaradt tenyleg, de tegyuk fel eszreveszitek, es ilyenkor mindig osszeneztek🙃
2022. márc. 25. 22:22
3/17 anonim válasza:
Semmit!
Mert a nőkön nem lehet eligazodni!
Kérdező!
Te tizenéves vagy igaz?
4/17 anonim válasza:
attól függ mikor, ha mondjuk a buszmegállóban egy random idegen akit hetente látok, akkor mit gondoljak? semmit
viszont ha ismerős, lehet akar valamit, nem feltétlen kell itt szexre, párkapcsolatra gondolni, lehet csak valamit akarna kérdezni
5/17 anonim válasza:
Azt, hogy rám nézett egy lány. Hűdenagy dolog.
6/17 A kérdező kommentje:
Olyan akit azert valamennyire ismersz, nem idegen.
2022. márc. 25. 22:29
7/17 anonim válasza:
Azt gondolnám hogy valószínűleg bejövök a kiscsajnak ha mindig látom hogy megnéz engem.
Jót mosolyognék rajta hogy milyen aranyos és kB ennyi .
Gyerekekkel nem kezdek
8/17 A kérdező kommentje:
Fiatalabb alatt 19-20 korulit ertek. Csak a ferfihez kepest fiatalabb sokkal
2022. márc. 25. 22:35
9/17 anonim válasza:
Én is 20 körüli kislányra gondoltam
Ha ilyen van én mindig jókat mosolygok rajtuk :)
Én inkább az érett nőket szeretem már
39/F
10/17 anonim válasza:
Semmit. Akivel ismerjük egymást, azzal nyilván egymásra nézünk, ha látjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!