Miss Endzsi kérdése:
Miért hallucinálom mindig ugyanazt az extasy-tól, minden alkalommal?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 08:05
1/23 anonim válasza:
Mi az a visszatérő hallucináció? Publikus?
2/23 anonim válasza:
A helyedben én leállnék vele.
Egyébként is mi értelme ha mindig ugyanazt hallucinálod? :)
4/23 A kérdező kommentje:
Nem a hallucináció az elsődleges jó benne, az már csak ráadás, mivel nem mindegyik hallucináltat.
2020. aug. 9. 08:19
5/23 A kérdező kommentje:
Elsőként neon, villogó pálcikaemberek ugrálnak le a barátom hajáról, majd valamilyen más személlyé változik, idős néni, bácsi, csecsemő. Majd jön a füstfelhő, amit oszlatni tudok a kezemmel, vagy füstlények jelennek meg, amik áthaladnak a szobán.
2020. aug. 9. 08:21
6/23 A kérdező kommentje:
Még azt kihagytam, hogy a neon emberek után virágos rétté változik a haja.
2020. aug. 9. 08:26
7/23 anonim válasza:
Huhh, szívesen lerajzolnám. Lehet meg is teszem.
Bocs, a kérdésedre nem tudok válaszolni.
9/23 anonim válasza:
Elnézésedet kérem, nem gúnyolódom, csupán érdekel a dolog.
10/23 anonim válasza:
Túl sűrűn használod, ill nem használsz mást. Ha az élmények hasonlóak, és időben túl közel vannak egymáshoz, az azért szokott lenni, mert pont "ezt akarja mutatni" a cucc. Erre még rátehet egy lapáttal ha ugyanolyan bogyókat dobálsz.
Hadj ki több időt, vagy vált át másra. Akkor szerintem majd más lesz 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!