Milyen hatásai vannak az extasynak?
Minőség?
Az exstasy körülbelül 100 forint alatti összegű kémiai vegyszerekből áll amik villánygyorsan bontják az emberi szervezetet lefelé
Mert az amfetaminok családjába tartozik az exstasy is, ami nem éppen a legegészségesebb az emberre nézve
Még a 40-es években használták orvosilag az amfetamint amit a nácik fejlesztettek ki Pervitin néven elsődlegesen katonai célokra de a német orvosok is használták phszihiátriai kezelésekben is.
(Amerikában is legális volt az "orvosi kokain" még a 70-es években is amit receptre lehetett kiváltani a gyógyszertárban valamint a phszihiáterek használtak LSD-t is a betegeknél terápiás jelleggel)
De mivel szószerint villámgyorsan rombolja az emberi szervezetet az amfetamin és súlyos phszihés betegségek sorát is kiválthatja az összes drog erre rájöttek az orvosok és betiltották az amfetaminokat,a kokaint és az LSD-t is
Egyedül semmiképp ne csináld, én egy jó barátommal próbáltam (ő már csinálta régebben 2x) és így hihetetlen élmény volt.
A hatásokat a #3-as jól leírta, továbbá a hallásod megváltozik, ér jó zenéket hallgatni. Én viszont tapasztalatból mondom, hogy egyszer az életben megéri, viszont a minőség eltérő, úgyhogy jó forrástól vedd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!