Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatásai vannak az...

Milyen hatásai vannak az extasynak?

Figyelt kérdés
Meg lehet tőle halni első használatkor? Nem fogyasztottam még sohasem drogot.

2020. júl. 4. 01:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Leírhatatlan 😃

Belső béke, harmónia, kitisztult mély gondolatok, megnövekedett empátia, kiáramló szeretet és érdeklődés mások iránt. Lebomló gátlások és megnövekedett fogalmazó készség. Átlátod az érzelmeidet, és meg tudod fogalmazni magadnak.

Önelemzéshez is hasznos, belső gondolataid és felfedezéséhez segít.

Fizikailag kitágult pupilla, minimális szédülés, gyengült testkoordináció. Nekem volt enyhe állkapocs szorítás is.

Éberség, megnövekedett agyi kapacitás, eltűnő éhségérzet.

2020. szept. 5. 23:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátommal próbáltuk ki itthon a négy fal között, csak mi ketten és nagyon jó volt. Pont azokat éreztem, amiket az utolsó hozzászóló felsorolt, plusz ami nem olyan jó, hogy nem tudtam olvasni, mert furán összefolynak a szavak. Szerintem az alkohol is ugyanúgy bonthatja, rombolhatja a szervezetet, mint az extasy. A mérték a lényeg, nem minden nap kell.
2020. dec. 30. 16:27
 13/13 marcogo válasza:
92%
12 nem csak szerinted, az alkohol az egyik legkárosabb klasszikus drog ;)
2021. márc. 11. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!